GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SCANDAL

Metoda prin care Anamaria Prodan a aflat că Laurențiu Reghecampf o înșală: „L-a prins cel mic cu amantele”

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 ianuarie 2022 10:12 / Actualizat sambata, 15 ianuarie 2022 10:12

Anamaria Prodan spune că a descoperit că Laurențiu Reghecampf o înșală după ce copiii ei l-ar fi urmărit pe tehnician după locația de pe telefon. 

„Eu n-am verificat niciodată telefonul soțului meu, decât în momentele în care știam deja că are aceste apucături. Îmi spuneau toți oamenii din fotbal și îi spuneam: «Pune mâna și șterge tu, ca să nu intru eu». Simplu! Copiii au stat lipiți. Copiii mei au știut secundă de secundă ce se întâmplă pentru că așa am crescut eu în familia mea. 

L-a prins cel mic cu amantele. La ușă, s-a dus direct la ușă la el. I-a deschis „share location” pe telefon și l-a luat direct. Eu nici nu mă pricep. I-a luat telefonul și m-a sunat, când eu eram în Dubai: «Mama, vezi că ăsta are o amantă sau ceva, că iar a luat-o razna»”, a dezvăluit Anamaria Prodan în podcastul lui Codin Maticiuc, citat de as.ro.

„Ești fake!” » Replica Anamariei Prodan, după atacul dur al soției lui Pîrvulescu: „Mă distrează! Sunt nr. 1 de departe”
CLINCENI
„Ești fake!” » Replica Anamariei Prodan, după atacul dur al soției lui Pîrvulescu: „Mă distrează! Sunt nr. 1 de departe”

Anamaria Prodan, atac suburban la adresa lui Laurențiu Reghecampf: „Ultima scursură!”

Pe durata interviului, nu puține au fost momentele în care Anamaria Prodan a folosit un limbaj suburban, plin de jigniri, la adresa lui Reghecampf, căruia îi reproșează relația extraconjugală pe care o are cu Corina Caciuc.

Sunt atât de exigentă cu mine, vă dați seama cum sunt cu cei din jur? Așa m-au crescut ai mei, n-am putut să scap de lucrul acesta. 

Îi spunem: «Ca antrenor, dacă nu ești concentrat un miliard la sută, te-au dat afară și ți-ai încheiat cariera. Nu știi să faci nimic altceva. Mori de foame, stai sub pod!» (...) El a mai avut scăpări, se târa, se rostogolea ca o râmă. Cum crezi că o să ajungă Laurențiu Reghecampf? Ce știe el să facă altceva? El trăiește din 15.000 de euro pe lună. De la două milioane jumătate de euro, a ajuns la 15.000 de euro. E direct în picaj! Mai sunt alți antrenori care și-au bătut joc de viața lor. (...) 

Eu recunosc, i-am spus direct. «Mă, fi-ţi-ar mă-ta a dracu', să ajungi așa, ultima scursură?». Nevastă-ta, Anamaria Prodan, îți face cadou un Ferrari sau nu știu ce ceas, că aveai tigaie la mână. Te duce la operă, îți deschide orizontul, te urcă pe Everest. Când să pui steagul, ce faci, cumetre? Aluneci și cazi pe spate, cazi în cap?! (...) Dementule, tâmpitule, penibilule!
- Anamaria Prodan

+45 FOTO

Citește și: 

Soția unui fotbalist de la Clinceni n-a mai rezistat! Mesaj acid pentru Anamaria Prodan și investitorul care s-a „evaporat”: „Gura mică, totul e fake la voi!”

Anamaria Prodan, acuzații grave în direcția lui Reghecampf: „Milioane de euro au dispărut din cont! Știți ce dosar am găsit?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
5289013534448733
Anda Cristescu  •  16 Ianuarie 2022, 19:55

Asta a uitat când îl lauda pe"soarele ei"?Zicea că nu știe ce amante are și cine sunt,acum recunoaște că era înșelată,că a dat *** pe afară și nu mai are cum s-o întoarcă!E ipocrită și falsa!Expirata,de aceea a schimbat-o Reghe cu una mai tânără...Las' că și ea a stricat căsnicia lui papă-lapte ăla,acum știe ce a simțit soția lui când era înșelată,roata se întoarce...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

markksson
markksson  •  16 Ianuarie 2022, 04:02

Daca vrei sa fii si tu in rand cu presa, ar trebui sa ii spui "CELEBRA" impresara, nu doar impresara! Nu ne putem permite sa o jignim nu? Ce facatorie. Eu cred ca daca copiii ei sunt normali, le este rusine de ea si pentru ea.

1461177693935533
Sorin Gane  •  15 Ianuarie 2022, 20:29

LA *** ASTA I-AU MURIT LAUDATORII ? LAUDA-MA GURA C-AM MINCAT PASULA . DA E INTR-ADEVAR NR1 . LA CAPITOLUL LIPSA DE MODESTIE , LAUDAROSENIE SI COCALAREALA

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează