GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  APARIȚIE

FOTO Extravaganță: Anamaria Prodan a venit cu dricul la petrecerea mondenă a anului!

Anamaria Prodan a venit cu dricul la petrecerea mondenă a anului // foto: viva.ro +29   FOTO
Anamaria Prodan a venit cu dricul la petrecerea mondenă a anului // foto: viva.ro

Articol de - Publicat joi, 08 iunie 2023 11:32 / Actualizat joi, 08 iunie 2023 12:32

Impresara Anamaria Prodan (50 de ani) a atras toate privirile, aseară, la petrecerea Viva! 2023, când și-a făcut apariția într-un dric, alături de Adriana Bahmuțeanu.

Miercuri seara, clubul Face din Capitală a fost gazda petrecerii Viva! 2023, unul dintre cele mai așteptate evenimente mondene ale anului, la care au participat multe vedete autohtone.

GALERIE FOTO: Anamaria Prodan a venit cu dricul la petrecerea mondenă a anului

sursă foto: viva.ro
+25 FOTO

Anamaria Prodan a fost una dintre atracțiile serii. Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a adoptat un stil sobru, a purtat o rochie lungă, neagră, în ton cu mașina care a adus-o la eveniment: un dric marca Cadillac, producătorul american de automobile de lux. 

Este a doua oară în perioada recentă când Anamaria Prodan este zărită în interiorul vehiculului funerar, cu care s-a plimbat pe străzile Bucureștiului zilele trecute.

Impresara a intrat în afacerea organizării înmormântărilor, după cum relatează Viva.

sursă foto: viva.ro
+25 FOTO

Împreună cu Anamaria Prodan au venit la eveniment Gabriela Lucuțar, supranumită „Regina întunericului”, care a purtat la rândul ei o ținută neagră, și Adriana Bahmuțeanu.

Dricul este un Cadillac de 100.000 de euro!

Dricul în care și-au făcut aparția Anamaria Prodan și asociata acesteia, Gabriela Lucuțar, este realizat de producătorul american Cadillac și le-a costat pe cele două 100.000 de euro!

sursă foto: WOWnews
+25 FOTO

De curând, în cadrul unui interviu acordat WOWnews, impresara a făcut un „tur” al luxosului dric. Ușa portbagajului se deschide prin acționarea unui buton de pe telecomandă. Dricul conține și alte funcții speciale, precum lumini pe panou și mutarea automată a suportului pentru sicriu. 

Răsfoiește mai multe galerii foto: 

Fosta parteneră a lui George Clooney se iubește cu un sportiv român cu 15 ani mai tânăr

Daniel Pancu s-a întors la femeia pe care a iubit-o în urmă cu 18 ani » Cei doi s-au căsătorit: „Dacă nu venea pandemia, nu aveam nicio șansă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
cobra
cobra  •  10 Iunie 2023, 07:23
Postat de VanBasten pe 09 Iunie 2023, 10:32

Vaduva neagra loveste din nou. Gesepeul fireste ca nu putea sa rateze acest subiect de senzatie, jurnalismul lor sportiv fiind de mult timp in moarte clinica. Tepeline, cu astfel de subiecte esti top redactor-sef!

Fii mai atent la ce scrii : "Gesepeul firește ca nu putea sa rateze acest subiect SPORTIV de senzație"

VanBasten
VanBasten  •  09 Iunie 2023, 10:32

Vaduva neagra loveste din nou. Gesepeul fireste ca nu putea sa rateze acest subiect de senzatie, jurnalismul lor sportiv fiind de mult timp in moarte clinica. Tepeline, cu astfel de subiecte esti top redactor-sef!

dobrin
dobrin  •  08 Iunie 2023, 21:26

Cand n-ai bani de limuzina, merge si o excursie cu dricul :))))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close