GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  DIVORȚ

Anamaria Prodan, noi declaraţii de impact despre divorțul de Laurențiu Reghecampf: „Își va pierde și ultima fărâmă de respect!” + „Uitați-vă unde sunt eu, cât de sus vibrez”

Anamaria Prodan / foto: GSP +49   FOTO
Anamaria Prodan / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 octombrie 2021 11:59 / Actualizat vineri, 22 octombrie 2021 23:34

Anamaria Prodan (48 de ani) continuă să vorbească în spațiul public despre divorțul de Laurențiu Reghecampf (46 de ani). Agentul nu are milă de fostul său soț, pe care îl pune la zid: „Își va pierde și ultima fărămă de respect din partea semenilor”.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan nu mai formează un cuplu. Ceea ce se știa de ceva timp a devenit oficial în momentul în care Reghe a anunțat public că a înaintat actele de divorț. Decizia antrenorului continuă să o răscolească pe Anamaria Prodan. 

Singura condiție pusă de Reghecampf la divorț! Anamaria Prodan a izbucnit în râs: „Are așa, niște chestii! Și?!”
DIVORȚ
Singura condiție pusă de Reghecampf la divorț! Anamaria Prodan a izbucnit în râs: „Are așa, niște chestii! Și?!”

Anamaria Prodan: „Reghe își va pierde și ultima fărâmă de respect!”

„Este păcat că Laurențiu Reghecampf a luat-o pe un asememea drum de câțiva ani și nu realizează că, dacă nu intră pe drumul drept pe care a mers 15 ani alături de familia lui, își va pierde și ultima fărâmă de respect din partea semenilor, din partea jucătorilor și din partea societății

Laurențiu Reghecampf nu are cum să permită amantelor sau fostelor soții să batjocorească numele familei noastre și să-și dorească un asemenea noroi, apărând în timpul casniciei în ipostazele în care a apărut alături de femei atât de cunoscute în oraș. 

Le urez încă o dată baftă și îl sfătuiesc, în calitate de manger, să-și revizuiască atitudinea, să-și aducă aminte de principiile de viață pe care familia Reghecampf-Prodan le-a urmat cu sfințenie, ajungând una dintre cele mai mediatizate familii din România și afirmându-se zi de zi numai cu lucruri pozitive, fiind model pentru o țară întreagă!”. 

Prima replică a lui Reghecampf, după ce Anamaria Prodan l-a pus la zid: „A venit momentul”
DIVORȚ
Prima replică a lui Reghecampf, după ce Anamaria Prodan l-a pus la zid: „A venit momentul”

Anamaria Prodan: „Uitați-vă unde sunt eu, cât de sus vibrez”

„Tot ceea ce se întâmplă este jenant pentru mine și copiii mei și, repet, noi preferăm să apărem în presă tot în aceeași ipostază de modele și vă promit că eu și copiii mei vom lupta în continuare pentru această instituție, care este esența vieții, numită familie!”, a spus Anamaria Prodan, conform tabloidului Click

+45 FOTO

Uitați-vă unde sunt eu, cât de sus vibrez, cum v-ați gândit vreodată că am să mă uit atât de jos. Singura mea durere este faptul ca soțul meu s-a lăsat tras în aces vârtej care, din ceea ce se vede, îl va înghiți definitiv. Îmi pare rău pentru că am muncit 15 ani alături de el ca să clădim un imperiu, pe care singur-singurel l-a dărâmat, fără să realizeze măcar.

Anamaria Prodan, conform Click

Amândoi au început să se prăbușească 

În ultimii ani, Laur și Ana n-au mai fost la nivelul de până în 2018-2019, primul în antrenorat, iar soția sa în privința transferurilor importante. Ultimul succes important reușit de Laurențiu îl reprezintă ocuparea locului 2 în 2018, dar și cucerirea Supercupei și a Cupei cu aceeași echipă, în Emirate, cu Al Wahda. 

De atunci, nu s-a mai remarcat cu absolut nimic. A terminat la mijlocul clasamentului cu Al Wasl, de unde a fost îndepărtat, după care a deziluzionat crunt la Al Ahly, iar acum e la Craiova. La fel stau lucrurile și cu Anamaria. În 2016 reușea o adevărată bombă pe piața transferurilor, Stanciu la Anderlecht pentru 9,8 milioane de euro, record absolut pentru Liga 1 la acel moment. 

Apoi, în vara lui 2019, l-a dus pe Nicușor Stanciu la Slavia Praga. "Aș vrea să aud acum vocea contestatarilor! Mai bine, gura mică", anunța triumfătoare Ana. De atunci însă n-a prea mai contat, iar ceea ce s-a întâmplat la începutul acestui an, când trecerea lui Man, jucător reprezentat de ea, de la FCSB la Parma s-a făcut peste capul agentei, iar tranzacția a fost intermediată chiar de rivalul ei numărul 1, Ioan Becali, i-a prăbușit imaginea de impresarul numărul 1 în fotbalul românesc.

VIDEO Anamaria Prodan: "Prostituție cât cuprinde! Trebuie să te umilească, să te scuipe și să te bată. Pești și droguri"

Citește și alte știri de actualitate:

Singura condiție pusă de Reghecampf la divorț! Anamaria Prodan a izbucnit în râs: „Are așa, niște chestii! Și?!”

Cum se împarte averea: Anamaria Prodan a anunțat câți bani primește Reghecampf la divorț + Mesaj dur pentru antrenorul Craiovei: „Trădătorul e în genunchi”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (45)
5182983681734979
Dany Slonovschi  •  20 Ianuarie 2022, 16:37

Un vocabular vulgar, un comportament indecent, împrăștie cu noroi oriunde și în oricine apuca, probabil a uitat când a mers la un restaurant îmbrăcată ca o *** că nu degeaba au întrebat-o ăia doi cât vrea pe noapte

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1319238838149008
Serban Radu  •  23 Octombrie 2021, 22:07

In ce pat si cat de sus vibrezi ???

dorelobossulbossilor
dorelobossulbossilor  •  22 Octombrie 2021, 22:30

Anamaria , dar cu Alexa ce relatie aveai in momentul in care i-ai dat una in mufã ?

Vezi toate comentariile (45)
Comentează