GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  REACȚIE

VIDEO EXCLUSIV Anamaria Prodan n-a mai rezistat: „Mi s-a spus că Reghe are de 8 ani o amantă” » Mesaj pentru Becali: „Prietenaș, dacă nu eram eu, te distrugeau!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 iulie 2021 08:17 / Actualizat vineri, 02 iulie 2021 09:08

Impresarul Anamaria Prodan (48 de ani) a fost protagonista unei ediții speciale de GSP LIVE, în care a vorbit despre cele mai importante subiecte din viața ei.

Anamaria Prodan a vorbit despre relația cu soțul ei, Laurențiu Reghecampf, după ce au apărut mai multe discuții despre un posibil divorț, iar antrenorul chiar a declarat că cei doi se vor despărți, și despre presupusele relații extraconjugale pe care le-ar avea.

„Lumea îmi spunea «Ai văzut ce a zis Gigi? Că bărbatul tău are de 8 ani amante prostituate». Dar unde se văd ei? Că suntem tot timpul împreună! Se văd pe telefon? Fac sex virtual?! Ce fac? 

Laur a fost sunat la câteva minute (n.r- după ce a declarat că divorțează) de altcineva, ce a zis acolo? Acolo ce a zis?  A spus că nu știe despre ce e vorba, că e în străinătate, că nu are chef de prostiile astea și nu-l interesează. De câți ani divorțăm noi? De câți ani sună lumea și întrebă «Divorțezi? Divorțezi? Divorțezi?». 

Dacă făceam petreceri la Snagov, era și Reghe acolo. Și nu suntem swingeri ca să avem relații intime... Am auzit și asta. Se aruncă tot felul de nenorociri, eu sunt dracul de pe baltă. Toată lumea vorbește. Și e normal să vorbească pentru că sunt frumoasă, deșteaptă și am bani. Din 2005 nu a venit nimeni cu o poză, cu un film și să arate că «Anamaria s-a culcat cu ăla...». N-a existat! Eu nu am vorbit niciodată aiurea, fără să îmi asum.

În perioada asta eu am deranjat foarte mult. Am avut scandal cu primarul de la Voluntari, că nu voia să-i dea toți banii lui Mutu, iar eu i-am recuperat pe toți, am avut contre cu Negoiță și după am avut ce am avut cu familia Becali. Într-un timp foarte scurt am umilit mulți «importanți».”, a spus Anamaria Prodan la GSP LIVE.

  • Presa tabloidă a presupus o relație extraconujugală pe care Laurențiu Reghecapf ar fi avut-o cu Florentina Raiciu;
  • Florentina Raiciu este una dintre prezențele din showbiz-ul românesc, acesta pozând în urmă cu mai mult timp în Playboy și fiind o fostă asistentă TV la Antena Stars (GALERIE FOTO mai jos)
+41 FOTO

Anamaria Prodan, mesaj pentru Gigi Becali:  „Dacă nu eram eu, te distrugeau”

Impresarul a avut și un mesaj pentru Gigi Becali, cel cu care se află în conflict după ce verii acestuia, Victor și Ioan Becali, s-au implicat în transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma.

„Cum zicea Gigi, «Știți voi ce făcea în vestiar cu nevestele jucătorilor...». Măi prietenaș, hai să îți spun eu... Dacă nu eram eu, tu erai în aceeași situație în care erai când am venit eu cu Reghe la Steaua! 

Dacă tu stăteai în închisoare, unde ai stat, îți luau echipa și te distrugeau de la cap la coadă. Eu nu i-am luat niciun leu când i-am adus jucătorii. Era prietenul nostru și era la greu. Nu ai cum să faci așa ceva... Nu știu dacă Giovanni Becali și celălalt văr au lucrat gratis pentru Gigi Becali... ”, a adăugat Anamaria. 

+45 FOTO

Lucrurile între mine și Reghe sunt în regulă. În fiecare familie există discuții. Și la noi apar discuții în contradictoriu. Și eu sunt vulcanică, toată lumea mă cunoaște. Sar calul când mă cert, dar asta sunt eu. Când m-a luat Reghecampf, așa m-a luat. Nu m-a luat de la Operă, m-a luat din fotbal. Demenții vorbesc că doar datorită lui Reghecampf am luat eu jucătorii Stelei. Dică era cu mine sub contract din 2005. 

 Eu cred că imaginea, caracterul și omenia nu se pot schimba niciodată. Laur încă este un copil. Are un suflet pur. Se deschide în fața tuturor și nu încearcă să epateze. Da, e milionar. Familia asta n-are cum să fie vai de mama ei niciodată. Sunt capabilă să gestionez ce ține de familia mea, n-am nevoie de intelopi plătiți. Au venit copiii mei să mă întrebe de ce am plătit eu interlopi
- Anamaria Prodan

VIDEO Anamaria Prodan: „Mi s-a spus că Reghe are de 8 ani o amantă, prostituată! Am auzit că suntem swingeri"

Citește mai multe știri despre Anamaria Prodan: 

EXCLUSIV Anamaria Prodan recunoaște că Reghecampf e în declin: „E adevărat! Nu pot să neg”

EXCLUSIV Anamaria Prodan rupe tăcerea! Declarații uluitoare despre divorțul de Laurențiu Reghecampf + cum s-a implicat Becali: „Atunci a început totul”

Cine e fotomodelul cu care Reghecampf ar avea o relație » Anamaria a răbufnit

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
sdaniel1972
sdaniel1972  •  12 Octombrie 2021, 21:33

O sa si nege si trecutul aceasta impostoare...

iri_
iri_  •  05 Iulie 2021, 09:28
Postat de mariluc pe 02 Iulie 2021, 18:06

Exista o zicala pt. barbati -daca nu ai surubul bun te aruncafemeia in drum ,pt. Prodanca cum ar suna reversul

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iung811
iung811  •  02 Iulie 2021, 18:35

Hai ca ti-a venit decizia de pensionare. Ia-l cu tine si pe ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează