GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Anamaria Prodan, răsfățată de iubitul misterios. Ce surpriză i-a făcut bărbatul impresarei

Anamaria Prodan, în vârstă de 50 de ani, e din nou fericită, după ce în urmă cu câteva luni a trecut prin despărțire dureroasă de fostul soț, Laurențiu Reghecampf +36   FOTO
Anamaria Prodan, în vârstă de 50 de ani, e din nou fericită, după ce în urmă cu câteva luni a trecut prin despărțire dureroasă de fostul soț, Laurențiu Reghecampf

Articol de - Publicat joi, 16 martie 2023 13:22 / Actualizat joi, 16 martie 2023 13:37

Anamaria Prodan, în vârstă de 50 de ani, e din nou fericită, după ce în urmă cu câteva luni a trecut prin despărțire dureroasă de fostul soț, Laurențiu Reghecampf. Acum, impresara și-a găsit alinare în brațele unui bărbat a cărui identitate o ține încă ascunsă. Cu toate astea, ea nu ezită să dezvăluie surprizele pe care noul partener i le face uneori.

Relația Anamariei Prodan cu noul iubit a avansat, iar impresara este cu adevărat iubită și răsfățată. Drept dovadă stau imaginile postate de vedetă pe rețelele de socializare. Impresara le-a arătat tuturor buchetul imens pe care iubitul ei i l-a dăruit.

+32 FOTO

După despărțirea de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a reușit să cunoască un bărbat care o face să se simtă împlinită. Recent, impresara a declarat că nu vrea să spună încă despre cine este vorba.

Anamaria Prodan și-a refăcut viața

„După 50 de ani de muncă, zic eu că merit să fiu iubită, răsfățată, tratată ca o regină, respectată, iar regele meu este atât de mare, puternic, mândru, deștept, influent, bogat, miraculos, uluitor încât n-aș vrea să sufere restul când l-ar vedea.

Și de asta îl țin așa ascuns, și din acest motiv avem convenția asta să trăim frumos, nu în ziar. Vă doresc și vouă măcar o unime din fericirea și liniștea pe care mi le-am căpătat eu”, a declarat Anamaria Prodan, la Antena Stars.

Instagram @Anamaria Prodan
+32 FOTO

Anamaria Prodan își dorește o relație bună cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan își dorește relație bună cu Laurențiu Reghecampf de dragul copiilor. Impresara nu știe când are loc următorul lor proces, cel în care antrenorul îi solicită fostei soții să-i respecte viața privată, însă știe că vrea liniște după atâtea certuri și scandaluri.

„Nu știu când este procesul. Eu și copiii ne dorim să terminăm circul din presă care nu face bine nimănui. I-am transmis lui Laurențiu de multă vreme că ne dorim liniște! A venit, zic eu, momentul să mergem frumos ca doi părinți mândri mai departe”, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Soția lui Cristi Manea „s-a tunat” de 10.000 de euro » A avut complicații în timpul operației
METROSPORT
Soția lui Cristi Manea „s-a tunat” de 10.000 de euro » A avut complicații în timpul operației
Modelul cu care Reghecampf ar fi înșelat-o pe Anamaria Prodan a rupt tăcerea: „Am căzut de multe ori”
METROSPORT
Modelul cu care Reghecampf ar fi înșelat-o pe Anamaria Prodan a rupt tăcerea: „Am căzut de multe ori”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
Mondo
Mondo  •  16 Martie 2023, 17:56

"să trăim frumos, nu în ziar" - ea sta cracita prin toate ziarele si pe Internet dar vrea discretie. Nici un musulman nu s-ar incurca cu o parasuta ca Prodanca. Imi inchipui ce fericiti sint copiii ei special Bebeto sa se uite cu colegi le pozele lui mami cu picioarele ridicate. Isi trimite singura cadouri, pina la urma a fost in prea multe scandaluri ca sa vrea cineva sa stea alaturi de ea

Adievantdematinal
Adievantdematinal  •  16 Martie 2023, 16:43

Ce dor mi-era de *** asta grobiană în costum de baie... Aș vrea ca GSP să introducă și „Dislike” la articolele lor. Și „Hate”, și „Report”, și „Angry”. Ar fi spectacol.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

petre47
petre47  •  16 Martie 2023, 16:19

Bomba! Iubitul "misterios" a chiar Laur. Comedia continua.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează