GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  FCSB

„Becali era în ciorapi de lână cu nepoata lui Gheorghiu-Dej” » Povestea uluitoare confirmată de patronul FCSB: „O zic fiindcă am auzit că e divorțată”

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 octombrie 2020 17:52 / Actualizat sambata, 24 octombrie 2020 20:29

Gheorghe Florescu, celebrul cafegiu al Bucureștiului anilor '60, dar și al vremurilor noastre, scrie despre o relație pe care Gigi Becali ar fi avut-o în tinerețea sa cu o misterioasă „Doamna M.”, rudă cu dictatorul comunist Gheorghe Gheorghiu-Dej, cel care a condus România în perioada 1947-1965. 

„Aceste secrete eu le cunosc de la un prieten bun al meu, care mi-a spus că Gigi Becali a intrat încălțat cu ciorapii de lână lângă mândra sa. Și așa a făcut prima dragoste Becali cu nepoata și, totodată, fiica adoptivă a lui Dej, fiind prima lui dragoste și, deci, femeia care l-a dezvirginat”, scrie Florescu.

Potrivit autorului cărţii „Confesiunile unui cafegiu", ar fi vorba despre Camila Mândra Gheorghiu, singura urmaşă a familiei Gheorghiu-Dej. „Gigi Becali este un om foarte ruşinos. După spusele sale personale, el niciodată nu face sex pe lumină, el stinge întotdeauna lumina, inclusiv cu soţia lui", povestește Florescu.

Care-i problema? Am fost cu ea, am stat cu ea. Vreo 4-5-ani am fost cu ea. Atâta, și cu asta basta. Nu ca a fost prima mea femeie, asta nu e adevărat. Pai, eu aveam 28 de ani atunci (...). Eu, de obicei, nu comentez despre iubitele mele. Dar pentru că femeia mi se pare că nu mai e măritată, de asta comentez. A fost în tinerețe, si cu asta basta", a explicat Becali, conform vdtonline.ro.

Ferma urbană a lui Gigi Becali creează probleme printre vile de milioane de euro: "Eu nu discut cu femeile și tu oricum mai ești și isterică. Pa, la revedere!"

EXCLUSIV Giovanni Becali a fost arestat la Bogota: „M-am bătut în aeroport cu poliția! Șapte frați pentru șapte surori. Bătaie, bătaie!"

VIDEO Caz incredibil la FCSB! Jucătorul a vorbit direct cu Gigi Becali: „Lasă-mă mai mult pe teren!” » Răspunsul patronului

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (23)
tictictic
tictictic  •  27 Ianuarie 2024, 15:16

Intamplator, am cunoscut-o pe Mandra Gheorghiu in 1985. Pe scurt, aveam 25 de ani si imi cumparam un apartament proprietate personala in Tineretului, Bucuresti, de la un proprietar ce era un oarecare stab de partid si care a fost nevoit (din motive obscure) sa scape de el si de proprietatea acestuia. La sugestia lui, ca sa mearga mai repede tranzactia, am incheiat actele de vanzare-cumparare la Notariatul de Stat al Municipiului Bucuresti (undeva prin Piata Amzei), unde ala sustinea ca avea relatii sus-puse, desi in mod normal actele de acest fel se incheiau la Notariatul Sectorului 4 in raza caruia era arondat imobilul. In fine, actul meu de vanzare - cumparare pentru imobilul in care locuiesc si in ziua de azi este autentificat de notarul de stat Mandra Gheorghiu, nepoata fostului lider comunist Gheorghe Gheorghiu-Dej. Am intalnit-o atunci, era tinerica dar cam uratzica, "nashpa" pentru gustul meu (!); nu stiu ce-a vazut nea Gigi la ea si nici ce-a vazut ea la el... ca pe vremea aia ala ducea oile la pasunat si vindea branza prin tot targul bucurestean... :)))

demadrid_al
demadrid_al  •  25 Octombrie 2020, 20:25

CONCLUZIA MEA..JIJI S A MUNCIT TOATA V***? :)))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dragos_chiva
dragos_chiva  •  25 Octombrie 2020, 18:52

Vedeți ce de secrete cunoaște domnul Florescu? Mai știe și altele și mai mari decât acesta și vă rog să nu-l zgândăriți că le dă în vileag. Eu cred că onorabilul cafegiu a uitat să spună un amănunt foarte important: "prietenul" care i-a spus acest mic secret despre domnul Becali este de fapt ofițerul de securitate cu care a semnat angajamentul de colaborare. Securiștii au fost (și au rămas) foarte interesați de viața intimă a (tuturor) oamenilor. Oare de ce? Ca să le facă cârlig? Oricum este de numărat încă o non-știre marca GSP care se pare că ușor-ușor își deplasează punctul de interes de pe terenul de joc...sub cearceaf.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează