STIRI EXTRASPORT  ·  FCSB

„Becali era în ciorapi de lână cu nepoata lui Gheorghiu-Dej” » Povestea uluitoare confirmată de patronul FCSB: „O zic fiindcă am auzit că e divorțată”

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 octombrie 2020 17:52 / Actualizat sambata, 24 octombrie 2020 20:29

Gheorghe Florescu, celebrul cafegiu al Bucureștiului anilor '60, dar și al vremurilor noastre, scrie despre o relație pe care Gigi Becali ar fi avut-o în tinerețea sa cu o misterioasă „Doamna M.”, rudă cu dictatorul comunist Gheorghe Gheorghiu-Dej, cel care a condus România în perioada 1947-1965. 

„Aceste secrete eu le cunosc de la un prieten bun al meu, care mi-a spus că Gigi Becali a intrat încălțat cu ciorapii de lână lângă mândra sa. Și așa a făcut prima dragoste Becali cu nepoata și, totodată, fiica adoptivă a lui Dej, fiind prima lui dragoste și, deci, femeia care l-a dezvirginat”, scrie Florescu.

Potrivit autorului cărţii „Confesiunile unui cafegiu", ar fi vorba despre Camila Mândra Gheorghiu, singura urmaşă a familiei Gheorghiu-Dej. „Gigi Becali este un om foarte ruşinos. După spusele sale personale, el niciodată nu face sex pe lumină, el stinge întotdeauna lumina, inclusiv cu soţia lui", povestește Florescu.

Care-i problema? Am fost cu ea, am stat cu ea. Vreo 4-5-ani am fost cu ea. Atâta, și cu asta basta. Nu ca a fost prima mea femeie, asta nu e adevărat. Pai, eu aveam 28 de ani atunci (...). Eu, de obicei, nu comentez despre iubitele mele. Dar pentru că femeia mi se pare că nu mai e măritată, de asta comentez. A fost în tinerețe, si cu asta basta", a explicat Becali, conform vdtonline.ro.Cine este șoferul care a lovit cu mașina un polițist.Sindicatul polițiștilor:„este beizadeaua unei persoane din...
Libertatea
Comentarii (22)
demadrid_al  •  25 Octombrie 2020, 20:25

CONCLUZIA MEA..JIJI S A MUNCIT TOATA V***? :)))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dragos_chiva  •  25 Octombrie 2020, 18:52

Vedeți ce de secrete cunoaște domnul Florescu? Mai știe și altele și mai mari decât acesta și vă rog să nu-l zgândăriți că le dă în vileag. Eu cred că onorabilul cafegiu a uitat să spună un amănunt foarte important: "prietenul" care i-a spus acest mic secret despre domnul Becali este de fapt ofițerul de securitate cu care a semnat angajamentul de colaborare. Securiștii au fost (și au rămas) foarte interesați de viața intimă a (tuturor) oamenilor. Oare de ce? Ca să le facă cârlig? Oricum este de numărat încă o non-știre marca GSP care se pare că ușor-ușor își deplasează punctul de interes de pe terenul de joc...sub cearceaf.

the_fixer  •  25 Octombrie 2020, 18:23

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Cupa României
Csikszereda - UTA Arad
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
20:30 Baschet M
Spania - România
Digi 3
20:45 Fotbal, Cupa României
Gloria Buzau - FCSB
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
22:00 Fotbal, La Liga
Betis - Eibar
Digi 4, Telekom 4
Program TV complet
Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×