GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

Probleme pentru fosta soție a lui Ilie Năstase, după ce și-a vândut casele și s-a mutat în Dubai: „Sunt foarte mincinoși și mă tot amână”

Articol de - Publicat joi, 11 mai 2023 17:50 / Actualizat vineri, 12 mai 2023 13:07

Brigitte Pastramă, fosta soție a lui Ilie Năstase și-a vândut două case în România pentru a putea cumpăra o locuință în Dubai. După cinci luni petrecute departe de România, vedeta s-a întors în țară și a făcut primele declarații despre decizia pe care a luat-o.

Brigitte dezvăluie că viaţa în Dubai a schimbat-o enorm și a explicat de ce nu s-a mutat încă în noua casă.

„Am stat acolo pentru că ei mă tot amânau de la o săptămâna la alta. Între timp am stat la un hotel, apoi la un alt hotel, iar acum mi-am închiriat pe termen mai lung pentru că am văzut că sunt foarte mincinoşi şi mă tot amână. Targetul meu nu era să-mi iau casa neapărat. Targetul meu era să o mut pe fata mea, să o înscriu la şcoală acolo. Ea a dat deja nişte examene, care nu seamănă deloc cu examenele din România, dar le-a trecut cu brio.

+32 FOTO

Am înscris-o la două şcoli, o şcoală gen şi una british. Şcolile gen sunt nişte şcoli tot pe curriculum britanic, dar urmăresc tehnologie robotică şi au foarte mult sport. Mie mi-a plăcut, este şi aproape de cartierul în care am cumpărat casa, pe care încă nu am primit-o (n.red. râde). Dar nu mai avea rost să stau pentru că familia mea este în România, afacerile la fel. Eu mai mult pentru copilul meu am făcut pasul acesta”, a declarat Brigitte pentru Fanatik.

Brigitte a dezvăluit și care a fost motivul pentru care a luat o așa decizie importantă pentru familia ei.

„Faptul că am şi avut o experienţă negativă vizavi de şcolile din România. Chiar am urmărit ştirile şi de acolo din Dubai şi am văzut că s-au închis nişte şcoli din cauza drogurilor şi anturajelor. Eu am trecut printr-o experienţă negativă cu fiul meu care a gustat din toate astea, fiind la una dintre şcolile renumite din capitală, la Goethe. Pe Sara am decis s-o mut de la această şcoală la sfârşitul clasei a opta, dar asta nu înseamnă că am înlăturat alcoolul sau anturajul.

Cu ce se ocupă soția lui Adrian Mutu » Sandra, apariție cu bijuterii de zeci de mii de euro
METROSPORT
Cu ce se ocupă soția lui Adrian Mutu » Sandra, apariție cu bijuterii de zeci de mii de euro

Nu poţi să ţii copilul închis în casă, trebuie să-i dea libertate cât de cât. Aici în România se găseşte alcool peste tot, se găsesc droguri în toate parcurile. La 14, 15 ani situaţia e scăpată de sub control ca şi părinte pentru copilul tău, mai ales dacă este un copil care are un anume anturaj sau care provine dintr-o familie mai bine văzută. 

Atrage anturaje care nu sunt foarte bune, aici în România. Eu am decis că trebuie că trebuie să fac o schimbare şi am făcut mai multe eforturi care nu au fost deloc uşoare pentru mine din toate punctele de vedere”, a mai spus vedeta.

Fiica lui Brigitte a ajuns la secția de poliție

Brigitte a vorbit despre experiențele neplăcute pe care le-a avut în România și ce a determinat-o să ia decizia de a cumpăra o casă în Dubai, pentru ca fiica ei să poată studia acolo. 

+32 FOTO

„Pe de-o parte a fost experienţa cu fiul meu şi altă experienţă cu Sara. Mai mulţi copii au fost luaţi la secţie. Sara şi colega ei de bancă au vorbit cu un coleg în parc, după care toţi copiii au fost duşi la secţie pentru că acel băiat avea câteva grame de marijuana. Mi-a fost foarte frică. I-am făcut analizele imediat, copilul meu nu consumă aşa ceva şi nu a consumat niciodată, dar e mai bine să nu aibă tangenţe cu astfel de situaţii.

Am considerat că e mai bine să ne mutăm cu şcoala din această ţară. Dubaiul, chiar dacă este o ţară dezvoltată, acolo sunt multe restricţii, bune pentru mine ca părinte. Cum spuneam, nu am făcut această schimbare pentru mine. Eu poate aş fi ales să locuiesc în continuare aici, dar consider că este un sacrificiu pe care trebuie să îl fac”, a mai adăugat Brigitte.

Citește și alte știri mondene:

Cum se înțelege Valentina Pelinel cu soacra ei: „Dă dovadă de foarte multă înțelepciune”

Larisa Iordache a făcut primele declarații despre nuntă: „Nu sunt superstițioasă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
valentindragobete
valentindragobete  •  14 Mai 2023, 11:38

Din acest articol cu informații sportive extraordinar de interesante am aflat că orice pastramă are cel puțin un target !!! Va rog din suflet să continuați și cu alte știri de la pastrame pentru că, nu-i așa, ce zice madame pastramă este și cool și uau dar mai ales si fain! Băi prostime, chiar nu va este rușine ?

symypescarul
symypescarul  •  12 Mai 2023, 18:48

Unde-i CREDINTA ta tanti pastrama?????..in bani????in tari straine????...in privinta progeniturilor...aschia NU sare departe de trunchi!!!!!!...

paolo16
paolo16  •  12 Mai 2023, 05:37

Livia Alexandra, noua Diana Mocanu...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează