GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SCANDAL

VIDEO Cătălin Zmărăndescu și-a acoperit tatuajul cu portretul fiului său: „Vi se pare normal? A avut nesimțirea să posteze asta!”

Articol de GSP - Publicat luni, 16 mai 2022 09:22 / Actualizat luni, 16 mai 2022 10:53

Mihai Zmărăndescu, fiul lui fostului luptător Cătălin Zmărăndescu (48 de ani), a postat pe TikTok un mesaj dur la adresa tatălui său.

Aflați într-un conflict în ultimii ani, cei doi nu-și mai vorbesc, iar discuțiile despre relația dintre ei s-au amplificat după apariția fostului bodyguard al lui Gigi Becali la show-ul Survivor.

Cătălin Zmărăndescu, acuzat de fiul său

„Au fost foarte multe persoane care m-au judecat în momentul în care am ales să vorbesc despre Cătălin. Eu doar am vrut să vă arăt cum mă simt. Vouă vi se pare normal ca un om matur, un tată de 49 de ani care susține că e important să fii un părinte care e alături de copiii lui, să-și șteargă tatuajul cu propriul copil?

Acum câteva zile a făcut un «cover» peste tatuajul cu mine. A spus că lasă trecutul în urmă. Și a avut nesimțirea să posteze pe rețelele de socializare. Cătălin, copiii n-ai cum să-i lași în urmă. N-ai cum să spui că sunt în trecut. Și încă o chestie, încă te am tatuat. Se pare că eu am ales să fiu mai matur și să-mi asum că ești tatăl meu”, a spus Mihai Zmărăndescu, într-un video pe TikTok.

„Am venit să fac un «cover» peste un tatuaj mai vechi. A venit timpul să-l schimb și să-l acopăr”, a spus Cătălin Zmărăndescu, care și-a tatuat un cap de lup pe dosul palmei, acolo unde era tatuat chipul lui Mihai, încă din 2011.

Cătălin Zmărăndescu și-a acoperit tatuajul cu portretul fiului său: „Vi se pare normal? A avut nesimțirea să posteze asta!”
Așa arăta tatuajul lui Cătălin Zmărăndescu, cu chipul fiului său // FOTO: Libertatea
Cătălin Zmărăndescu și-a acoperit tatuajul cu portretul fiului său: „Vi se pare normal? A avut nesimțirea să posteze asta!”
Cătălin Zmărăndescu își va acoperi tatuajul cu chipul fiului său

Îmi spuneți mie că îmi judec tatăl... Băi, dacă ați fi avut situația mea, vă dau cuvântul că făceați de 10 ori mai rău. Știu foarte multe chestii pe care le-am ținut ca să-l protejez pe el. Timp de 4 ani, de când nu vorbesc cu el, am stat și am îndurat tot ce îmi făcea el pe la spate. Spunea că cine mă ajută pe mine e dușmanul lui. Ce înseamnă să îți judeci părinți? Asta faci atunci când un părinte e sărac, îți pune totul pe masă, dar tu îl judeci că nu-ți dă mai mult. Atunci îți judeci părintele, nu când îți ia banii, îți rupe familia în două și râde 
– Mihai Zmărăndescu, în februarie 2022

Citește și: 

Ministrul Novak, moment penibil în direct la TV » A refuzat să recite versurile imnului României + acuză Federația de hochei: „De la ei a plecat totul!”

Grupele Champions League: misiune infernală pentru CFR Cluj! Ce adversari va avea campioana + șanse mari în Conference League

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (8)
p.rares
p.rares  •  17 Mai 2022, 08:59

Asta nu este gazeta de sport, ci gazeta de can-can de cea mai proasta calitate.

dobrin
dobrin  •  16 Mai 2022, 21:52

Cătălin Zmârdoiescu mai lipsea de pe GSP...

2871982393102999
Craciun Florin  •  16 Mai 2022, 14:21

A îmbătrânit degeaba !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close