GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  COVID-19

Ce se întâmplă cu polițistul care a agresat doi bărbați în București

Articol de GSP - Publicat joi, 09 aprilie 2020 07:57

COVID-19. Scene șocante au avut loc în urmă cu două zile în București, când un polițist a lovit și bruscat doi cetățeni care au fost prinși pe stradă după ora 22:00.

  • CONTEXT: Marți seară, în jurul orei 22:00, în cartierul Pantelimon din București, au fost surprinse imagini reprobabile. Un polițist lovește cu pumnii în figură în mod repetat un cetățean, motivând: „Băi băiatule, știi că n-ai voie să ieși din casă?! E ora 10 noaptea! Care e urgența?”.După ce repriza de box a fost terminată și bărbatul a fost predat altui coleg, ofițerul MAI a pornit în urmărirea altei persoane. Ambele ar fi refuzat inițial să se legitimeze în fața polițistilor

Dacă cei doi bărbați care au încălcat restricțiile impuse de autorități au fost amendați cu câte 10.200 de lei, polițistul va fi cercetat de structura „control intern” din cadrul Poliției, după cum au anunțat reprezentanții forțelor de ordine prin intermediul unui comunicat.

„Cu privire la modul în care a acțiunat polițistul, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat cercetări prin structura de control intern, urmând a fi dispuse măsuri legale”, se arată în comunicat.

VIDEO / Bătut de un polițist după ce a încălcat carantina: „Băi băiatule, știi că n-ai voie să ieși din casă?!”

Citește și alte știri de actualitate:

VIDEO Imagini șocante! Bătut de un polițist după ce a încălcat carantina: „Băi băiatule, știi că n-ai voie să ieși din casă?!” » Reacția Poliției

COVID-19. Raed Arafat, anunț în miez de noapte despre data la care vom ieși din case: „Trebuie să învățăm să trăim cu virusul”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (86)
ctinescu
ctinescu  •  09 Aprilie 2020, 22:06

de ce agentul respectiv nu s-a folosit de legea data si intrata in vigoare la sfarsit de ianuarie daca nu gresesc cand s-a schimbat statutul politistului si atunci cand iti cere sa te legitimezi trebuie sa ai o pozitie defensiva de genul mainile pe cap in genunchi sau in pozitie orizontala la sol nu cred ca ordonantele militare au anulat acest lucru.daca aplica noul statut lasand ordonanta militara nu mai trebuia politistul ala sa faca pe mike tyson.acum intreb si eu si eu asa daca agentul respectiv dadea de un tip gen motociclistul care l-a linistit pe badea in 5 secunde si-i dadea un somn de voie de vreo 10 minute cu o scurta in 2 secunde?si asta era un caz fericit dar dadea de unul care-i facea o ditamai crestatura in abdomen sau ii tragea cateva bile din pistol te miri pe unde.repet e o lege intrata in vigoare la inceputul acestui an unde politistul iti cere sa stai in pozitii defensive si-n caz ca nu le respecti esti incatusat direct nu esti sparring-partner la o partida de box sau ce vrea agentul respectiv.

gikiewicz93500
gikiewicz93500  •  09 Aprilie 2020, 21:50
Postat de Cristi Stefan pe 09 Aprilie 2020, 21:18

***

bai, baiatule, tu compari o situatie cu alta? tu ce favorizezi ba, prostule, infractorii, cum a fost la suceava in gara burdujeni? pai acolo imi pare rau ca ala, care l-a injunghiat n-a avut parte de un politist gen walker, politist texan, sau lasand filmele de un politist bazat precum ghita, sora sau smarandescu, sa-l fi vazut atunci e facea. cum poti compara o situatie cu alta?sau tu esti un anaharnist si-ti place legea junglei; ai grija ce-ti doresti, nu stii ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

251624685248767
Cristi Stefan  •  09 Aprilie 2020, 21:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (86)
Comentează