GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  FCU CRAIOVA

GALERIE FOTO Cele două lucruri pe care nu le-ar ierta niciodată soția lui Gabi Enache: „De violență nici nu poate fi vorba, că știu să mă apăr”

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 august 2022 14:21 / Actualizat vineri, 19 august 2022 14:50

Gabi Enache, fundaș la FCU Craiova, trăiește o intensă poveste de dragoste cu Lena, soția sa și fost model Playboy. 

Întrebată cu ceva vreme în urmă despre singurul lucru pe care nu i-ar ierta lui Gabi Enache, Lena a spus: „Aș schimba dacă aș putea, dar cred că o va face cu timpul oricum, felul lui, sper să se mai tempereze. El este impulsiv. Nu i-aș ierta niciodată să mă înșele sau lipsa de respect. De violență între noi nu se pune problema, sunt capabilă să mă apăr. Am forța necesară să mă apăr”.

Fundașul a divorțat în 2017 de prima soție, Mădălina, și s-a cuplat cu Lena, un fost model Playboy. Cei doi sunt de nedespărțit acum.

„Eu m-am îndrăgostit de Gabi la un burger! El m-a invitat la un fast-food să ne cunoaștem”, a declarat Lena, pentru click.ro

+44 FOTO

Lena, dezvăluiri despre relația cu Gabriel Enache: „Acum îmi e mai greu să-l răsfăț”

„De când este vegan, de vreo trei ani, este mai greu să îl răsfăț culinar. Mănâncă doar dulciuri, îi plac mult. El mănâncă doar iarbă. L-am întrebat și eu de ce face asta, el zice că se simte mult mai bine.

Mie mi se pare că a mai slăbit, dar îmi explică că are aceleași kilograme, că este vorba doar de grăsimea din corp care s-a topit, nu înțeleg, nu mă interesează. Eu mănânc în continuare carne, oricând, iar Edan, care e în creștere, la fel”, a povestit Lena, potrivit Fanatik.

+44 FOTO

Mi-a fost foarte greu în Kazahstan, fiindcă acolo nu prea știau să gătească. Știu ce se întâmplă în lumea asta cu tot ce consumăm. Am citit foarte mult. În Kazahstan s-a blocat țara în pandemie și am rămas singur aproape 9 luni. M-am documentat și mai mult. Mă bazez foarte mult pe supe-creme, fiindcă e o sursă de proteine. Mănânc pește și foarte multe legume. Foarte mult brocoli, foarte mult năut, salate. Mai fac burgeri vegani. 
- Gabi Enache la podcastul AS Live

Soția lui Adam Nemec, fostă Miss, face senzație pe litoralul românesc

FOTO Fierbinte ca vara! Cum își petrec vacanțele iubitele fotbaliștilor din Liga 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
ricco
ricco  •  15 Februarie 2023, 23:25

Trebuia doar sa pozeze, pt. ca in momentul in care a deschis gura, s-a dat de gol... 'stie sa se apere'... personificarea unei "doamne" care mai e si "inteligenta"... vai, vai, vai...

paolo11
paolo11  •  13 Februarie 2023, 12:57

Bun articol, Andra!

tristan
tristan  •  20 August 2022, 10:28
Postat de mr90 pe 19 August 2022, 17:27

Ca orice femeie din 2022: stie sa se apere, se descurca singura, nu are nevoie de ajutor, poate salva o situatie, etc...exact cum le prezinta si 99% dintre filmele false de la Hollywood

f corect ce spui tu..

Vezi toate comentariile (6)
Comentează