GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Cine a „scăpat” pe net celebra poză în care Ludovic Orban și membrii guvernului se relaxează la Palatul Victoria

premierul Ludovic Orban, împreună cu mai mulți miniștri din cabinetul liber, fumează și încalcă măsurile de distanțare socială în Palatul Victoria +37   FOTO
premierul Ludovic Orban, împreună cu mai mulți miniștri din cabinetul liber, fumează și încalcă măsurile de distanțare socială în Palatul Victoria

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 mai 2020 20:59

Fotografia în care premierul Ludovic Orban, împreună cu mai mulți miniștri din cabinetul liber, fumează și încalcă măsurile de distanțare socială în Palatul Victoria ar fi fost făcută de deputatul Ben Oni Ardelean, 44 de ani.

Fotografia i-a surprins pe Lucian Bode, Ministrul Transporturilor, vicepremierul Raluca Turcan, premierul Ludovic Orban, Virgil Popescu, Ministrul Economiei și Bogdan Aurescu, Ministrul de Externe. Pe masă se află pahare de șampanie și o frapieră, Orban fumează și are un pahar de bere în față, Popescu are un pahar de whiskey în mână, iar Aurescu fumează un trabuc, cu mănuși. Conform Libertatea, autorul este Ben Oni Ardelean.

Vezi mai multe detalii pe Libertatea!

VIDEO Iohannis dă undă verde sportului: „Competițiile se pot relua de la 1 iunie, dar fără spectatori!”

Citește și alte știri despre coronavirus:

Ministrul Sănătății, anunțuri importante: Când începe a treia etapă de relaxare și măștile nu vor mai fi obligatorii

Ludovic Orban, amendat după fotografia devenită virală: „Cuantumul maxim prevăzut de lege!”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (8)
143895700597158
Cristian Murgu  •  31 Mai 2020, 13:02

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

143895700597158
Cristian Murgu  •  31 Mai 2020, 13:01

...moralisti curious!

danbinci
danbinci  •  31 Mai 2020, 00:00
Postat de 22cea pe 30 Mai 2020, 22:00

Voi sunteti mai catolici decat Papa . Romania e plina de lupi moralisti .

Porunca 1 - Sa purtati masca in locuri inchise ! Porunca a 2 a - sa pastrati distanta sociala! Porunca a 3 a - sa nu fumati in institutii publice! Porunca a 4 a - sa nu spui ca nu ai bani de alocatii pentru copii in timp ce tu bei un whiskey care costa cat alocatia pe sase luni Porunca a 5 a - sa nu nu spui ca nu ai bani de pensii cand fumezi cigars care costa cat pensia pentru o luna Porunca a 6 a - poti sa faci ce vrei tu la Guvern pentru ca acolo te-a pus Iohannis si nu poporul / deci batjocoreste-i cat vrei ca nu conteaza/ toate regulile sunt pentru “fraierii” de romani nu pentru Echipa PNL Porunca a 7 a - sa iesi sa spui ca whiskey si cigar sunt ramase de la PSD si ei doar distrugeau “ciuma rosie” Porunca a 8 a - tineti terasele Si restaurantele inchise ca puteti sa mergeti la Guvern daca vreti un sprit si o tigara Porunca a 9, 10 a - daca ii mai votati pe acesti oameni inseamna ca va place sa fiti tratati asa. De la Herr Ponta cetire. P.S. Nea Sica, asteptam replica......aratale matale cine-i sefu.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează