GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SURVIVOR

GALERIE FOTO Cine îl așteaptă pe Marian Drăgulescu, după eliminarea de la Survivor: „Dacă mă invită, nu spun nu! Dar nu depind de vreun bărbat!”

Marian Drăgulescu a părăsit emisiunea Survivor România la începutul acestei săptămâni, odată cu intrarea în faza confruntărilor individuale. Marele gimnast este așteptat acasă de fosta soție, Larisa. +49   FOTO
Marian Drăgulescu a părăsit emisiunea Survivor România la începutul acestei săptămâni, odată cu intrarea în faza confruntărilor individuale. Marele gimnast este așteptat acasă de fosta soție, Larisa.

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 mai 2022 10:08 / Actualizat sambata, 28 mai 2022 10:47

Marian Drăgulescu a părăsit emisiunea Survivor România la începutul acestei săptămâni, odată cu intrarea în faza confruntărilor individuale. Marele gimnast este așteptat acasă de fosta soție, Larisa.

Marian Drăgulescu și Larisa au fost căsătoriți între 2006 și 2009. Între timp, relația dintre cei doi s-a îmbunătățit, iar timpul petrecut împreună este semnificativ.

+45 FOTO

Larisa este bucuroasă de câștigăturile obținute de fostul soț în cadrul emisiunii Survivor, dar spune că nu depinde de niciun bărbat. Ea adună o mică avere datorită imaginilor postate pe platforma „OnlyFans”.

Drăgulescu, așteptat cu brațele deschise de fosta soție

„Dacă va dori să meargă cu copiii undeva și să mă invite și pe mine, nu voi spune nu. Am mai fost împreună, ca un fel de familie! Dar asta nu înseamnă că depind de vreun bărbat sau altul!

Rămâne doar la latitudinea sa dacă va dori să se relaxeze alături de noi după emisiune sau poate doar împreună cu copiii săi”, a spus Larisa Drăgulescu, potrivit Impact

+45 FOTO

„Mă bucur că am participat la Survivor România. O ușă se închide pentru mine, dar se vor deschide alte uși și oportunități. Mi-e dor de familie. Sunt recunoscător celor care au fost alături de mine, sper că l-eam oferit emoții frumoase. Dacă aș fi ratat această experiență nu aș fi știut ce pierd”, a declarat Marian Drăgulescu, în consiliul de eliminare de la Survivor România.

VIDEO Robert Niță, despre câștigurile de la Survivor: „Am fost mulțumit de contract. Am mers pentru bani și experiență”

Vezi și alte galerii foto:

FOTO Diletta Leotta a atras toate privirile la sărbătoarea lui AC Milan: a ales cel mai mulat outfit și a filmat bucuria rossonerilor

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (11)
balotelli
balotelli  •  29 Mai 2022, 23:17

Ăsta a fost eliminat de la Survivor fix cum a fost retrogradată Dinamo. Nu plânge, Larisa... Lacrimile tale n-au loc de cele ale lui Torje. Las' că dacă nu vine Marian, poate bate vântul și vine Steliano Filip. Și-așa n-are unde să meargă. Dar vezi... în caz că-l caută Șerdean, ascunde-l pe Steliano în dulap. N-ai vrea să retrăiești scenele de tristă amintire prin care ai trecut cu Marian Drăgulescu.

bl0catu
bl0catu  •  29 Mai 2022, 12:09
Postat de mikeshine pe 28 Mai 2022, 12:15

esti naiv daca tu crezi ca din poze castiga asta bani multi. are aproape 40 de ani,***--*** repet esti naiv.

cine vorbeste de poze? femeia e ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dobrin
dobrin  •  29 Mai 2022, 01:07

Nici n-a pus bine Marian mana pe cec si lesinata asta gata, s-a infiintat :)))))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează