GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  DUDUIANU

„Haideți că ne întoarcem într-o oră” » Povestea neștiută: cum voia clanul Duduianu să îi tragă țeapă de sute de mii de dolari lui Anghel Iordănescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 august 2020 21:23 / Actualizat sambata, 08 august 2020 22:04

În 2006, când Anghel Iordănescu era pe val în Orientul Mijlociu și acumulase mai multe milioane de dolari avere, clanul Duduianu a fost aproape să îl tragă pe sfoară pe „General” cu o sumă impresionantă. 

Concret, când Anghel Iordănescu voia să investească o parte din avere în imobile, acesta a intenționat să achiziționeze o casă în zona Pieței Charles De Gaulle, notează playtech.ro. Generalul a contact mai multe agenții imobiliare, dar a ajuns pe mâna unui agent controlat de clanul Duduianu și care i-a spus antrenorului că îl poate ajuta cu o casă atractivă în zona cerută. 

Cea mai „obraznică” avocată din Cluj face furori printre fotbaliști! E superpasionată de sport, iar imaginile sunt spectaculoase

Anghel Iordănescu a fost convins de oportunitate și a fost aproape să semneze actele, însă notarul ales a sesizat că e ceva în neregulă cu casa propusă de agentul imobiliar, care pare că era doar închiriată, nu proprietate a vânzătorului. Suma în joc era de 350.000 de dolari, dar agentul clanului a spus că se întoarce într-o oră cu actele în regulă. Nu a mai revenit de atunci. 

Citește alte știri din categoria extra-sport:

„Cât a îmbătrânit!” Dolph Lundgren, apariție de senzație pe plajă cu iubita cu 38 de ani mai tânără

Adi Hădean, scandalizat: „E un fel de nutreț livrabil, cu sare și monoglutamat” | Ce l-a scos din sărite: „Mizerii la 39 de lei”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close