STIRI EXTRASPORT  ·  POLIȚIE

„S-a uitat pe geam și a înmărmurit” » Clipele horror prin care a trecut o tânără polițistă care s-a luat de traficanți

Articol de - Publicat vineri, 07 august 2020 15:37 / Actualizat vineri, 07 august 2020 15:45

Adriana Săftoiu, iniţiatoarea Comisiei parlamentare de anchetă privind situaţia cazurilor copiilor dispăruţi, a povestit pe facebook cazul unei tinere polițiste, abia ieșite de pe băncile Academiei, care spera să distrugă un clan care se ocupa de trafic cu minore. 

„Infiltrată între traficanţi, deconspiră o întreagă rețea la nivelul județului unde lucra. Fix în ziua în care îi oferă pe tavă pe capii rețelei, la câteva ore, acasă fiind, aude alarma mașinii. Se uită pe geam. Pe mașină – o coroană funerară. În cutia poștală, mesaj: Renunță acum, dacă nu vrei să ne ocupăm de copilul tău. Doar câteva persoane știau că e infitrată. Extrem de puține. La fel de puține știau unde locuiește. Şi totusi, la câteva ore după ce respectivii sunt reținuți, este amenințată. A renunțat și s-a retras. Și-a dat seama că nu de traficanți trebuie să se ferească, ci chiar de unii colegi. Am ascultat și am tăcut. Dar las aici încă o mărturie despre ceea ce nu vrem să vedem”, a povestit Adriana Săftoiu pe Facebook.

Citește și:După ce le-a omorât mama, un bărbat din Bacău l-a obligat pe unul din copiii femeii să participe la uciderea unuia dintre frați. Modul cumplit în care l-au omorât
Libertatea
Comentarii (3)
Octavian Duna  •  10 August 2020, 20:24

E simplu din spatele ecranului. Ca aceasta fata sa isi fi putut duce la capat misiunea ar fi trebuit ca noi, macar 50% +1, sa fi invatat, sa fi iesit in strada, sa fi luptat, sa-i fi creat un mediu propice inainte sa ii cerem sa fie erou. Cati au iesit in strada pentru Alexandra? Acolo cine a fost de vina? Noi toti. Popor de jegosi.

Andreea Ramona Izabela Mateiasu  •  09 August 2020, 08:38

Polițista nu trebuie sa se lase intimidată și ar cam trebui sa ii desconspire pe colegii ei implicați în acest clan sa ii de-a in vileag,cu orice preț!!! Știm că este foarte greu și că este un risc major,dar tr LEGII, că nu trebuie permis astfel de corupți se gândească că este om al LEGII!!! TRAFICUL de copiii și indiferent de infracțiune trebuie pedepsită! Polițista trebuie dovedească chiar daca este ieșită de pe băncile academiei, că legea este mai presus de orice!!! Biata polițistă! Iar polițiștii implicați trebuie sa fie pedepsiți cu pedepse maxime: CORUPȚII! Unde este protecția civililor? Unde este siguranța copiilor noștrii???

Dinu Gabriel  •  08 August 2020, 18:57

Și mai sunt încă în poliție acești trădători? Cele mai aspre pedepse, ca și în cazul trădări de țară și popor trebuie acționat....Mizerabilii....

Vezi toate comentariile (3 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
11:30 Fotbal, Liga 2
Concordia - Farul
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
14:00 Fotbal, Liga 1
UTA Arad - Chindia
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
14:00 Fotbal, La Liga
Osasuna - Athletic Bilbao
Digi 2, Telekom 2
15:00 Tenis, WTA
Turneul din Ostrava
Digi 4
16:30 Fotbal, Bundesliga
Bayern Munchen - Frankfurt
Digi 2, Telekom 2
17:00 Fotbal, La Liga
Barcelona - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:00 Fotbal, Serie A
Genoa - Inter
Digi 3, Telekom 3
19:30 Fotbal, Liga 1
Astra - Poli Iași
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:30 Fotbal, Bundesliga
Borussia Dortmund - Schalke 04
Digi 2, Telekom 2
19:30 Fotbal, La Liga
Sevilla - Eibar
Digi 4, Telekom 4
21:45 Fotbal, Liga 1
Sepsi - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Serie A
Lazio - Bologna
Digi 3, Telekom 3
22:00 Fotbal, Ligue 1
PSG - Dijon
Digi 2, Telekom 2
22:00 Fotbal, La Liga
Atletico Madrid - Betis
Digi 4, Telekom 4
Program TV complet
Liga 1