GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  TRAGEDIE

VIDEO Rapperul american Coolio a murit la 59 de ani » Clubul de fotbal din Europa de care se îndrăgostise: „Am adus Gangsta's Paradise în adevăratul paradis”

Coolio, în 2017, pe Celtic Park
Coolio, în 2017, pe Celtic Park

Articol de GSP - Publicat joi, 29 septembrie 2022 10:21 / Actualizat joi, 29 septembrie 2022 10:40

Interpretul de hip-hop Artis Leon Ivey Jr., cunoscut drept Coolio, a murit miercuri, la vârsta de 59 de ani, din cauza unui infarct.

Rapperul Coolio a fost un star al anilor '90. Albumele „It Takes a Thief” (1994), „Gangsta's Paradise” (1995) și „My Soul” (1997) au fost vândute în milioane de exemplare, iar melodia „Gangsta's Paradise” i-a adus premiul Grammy în anul 1995.

Coolio a murit la 59 de ani

Artistul american, cunoscut drept un petrecăreț fără pereche, adora concertele în Europa. A vizitat de două ori România, iar în 2017, în timpul unei vacanțe în Scoția, a avut parte de o primire specială pe „Celtic Park”, la o remiză cu Hibernian, scor 2-2. 

Intervievat la marginea terenului în timpul pauzei, „Coolio” a apărut cu fularul lui Celtic la gât și s-a declarat entuziasmat: „Am adus Gangsta's Paradise în adevăratul paradis, la Celtic. Un prieten îmi tot povestea de această echipă. WOW! Gazonul arată minunat, e soare, fanii sunt speciali. Totul e bun, iar noi conducem cu 1-0 la pauză!”.

Rapperul american Coolio a murit la 59 de ani » Clubul de fotbal din Europa de care se îndrăgostise: „Am adus Gangsta's Paradise în adevăratul paradis”
Coolio, rapperul anilor '90 în SUA

În afara legăturii cu Celtic, artistul nu a fost un mare fan al sportului. Prefera cluburile de noapte, fiind implicat de-a lungul anilor în mai multe conflicte la limita legii. 

VIDEO Gangsta's Paradise, melodia care l-a propulsat pe Coolio în topurile industriei muzicale

Citește și alte știri din sportul mondial: 

FOTOREPORTAJ GSP Oamenii din spatele medaliilor » Și ei au contribuit la cele 4 titluri mondiale: eroii din culise, care nu se văd pe transmisiunile live

Aproape să atingă o contraperformanță fără precedent, Lewis Hamilton le face o promisiune uriașă fanilor: „Dacă nu va fi să fie, nu e sfârşitul lumii”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  29 Septembrie 2022, 12:32

...cine l cunoaste pe afroamerican ?...ce mare vedeta este ?...cu ce ne ajuta pe noi ca a venit la noi in tara sa stea in cluburi ?

dincraiova
dincraiova  •  29 Septembrie 2022, 11:36

Eu nu stiu ce pretentii aveti voi de la o publicatie de stiri, atata timp cat voi cititi presa fara sa cheltuiti un leu, totul este gratuit. Daca-ti cere gsp 5 lei lunar o sa zici ca e mult. Alta treaba nu aveti decat sa comentati pe aici? Daca ar fi ceva pertinent as mai zice, dar voi sunteti total pe dinafara cu comentariile voastre.

pErsanu02
pErsanu02  •  29 Septembrie 2022, 10:45

Extraordinar , ia fedeti ca daca moara Fernando de la Caransebes sa-l puneti si pe el in ziar intr-un articol frumos , ca odata a vandut bilete pen tru echipa Jiul Petrosani. Vai ce presa frumoasa , din ce in ce mai mult cancan.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează