GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS Noi restricții de la 1 august: masca de protecție, obligatorie în spațiile deschise aglomerate + program limitat pentru terase

Articol de - Publicat marti, 28 iulie 2020 21:18 / Actualizat marti, 28 iulie 2020 21:34

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat, azi, o serie de măsuri pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu coronavirus. 

Printre restricțiile care vor fi impuse la nivel local începând cu 1 august, se numără și obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile deschise.

Excepție de la această regulă sunt copiii cu vârste sub 5 ani și persoanele care lucrează în condiții de muncă solicitante, cum sunt temperaturile ridicate sau umiditatea crescută.

Fără alcool pe terase pe timpul nopții

Autoritățile au impus reguli stricte pentru terase: acestea nu vor mai putea comercializa produse alimentare și băuturi, alcoolice și nealcoolice, în intervalul 23:00 – 06:00.

Vezi articolul complet pe libertatea.ro, AICI!

+33 FOTO

VIDEO Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
777ghedeon
777ghedeon  •  29 Iulie 2020, 18:55

Daca in Romania nu se intampla ce sa intamplat in Serbia, românii vor ajunge iarasi sub dictatura. Se fac presiuni mari asupra poporului român, si nimeni nu ia nici o atitudine. Poate pe 10 August la Bucuresti, macar 5 milioane de romani vor veni sa-i bage in stare de urgenta *** Romania trezeste-te pana nu e prea tarziu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

aurelianionut
aurelianionut  •  29 Iulie 2020, 16:44

In situatia data...ia ba sucu' acasa:)...sau nu-l poti bea decat la terasa:))Ce probleme au oamenii in situatia asta:))..Ei nu pot sta la terasa domnule:)))

139226857413709
Maximilian Alforno  •  29 Iulie 2020, 13:19

ce prosteala ieftina...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează