GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

COVID-19. Jack Dorsey, șeful Twitter, e dispus să doneze aproape un miliard de dolari pentru combaterea coronavirusului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 aprilie 2020 20:52

Jack Dorsey (43 de ani), CEO și unul dintre fondatorii companiei Twitter, spune că pune deoparte nu mai puțin de un miliard de dolari pentru donații. Primele tranșe vor fi făcute pentru a combate coronavirusul.

Dorsey, cu o avere estimată la 2,9 miliarde de dolari, spune că este dispus să renunțe la aproape un miliard în următorii ani pentru acțiuni caritabile. Prima tranșă, de 100.000 de dolari, a fost deja direcționată către Fondul de Hrană al Americii, cu scopul de a-i ajuta pe cei mai grav afectați de coronavirus. 

Șeful Twitter, donație record împotriva COVID-19

Miliardarul american nu a specificat ce parte din cei un miliard de dolari va merge către lupta împotriva coronavirusului, dar a precizat: „După ce depășim pandemia, ne vom concentra pe educație și sănătatea fetelor și asupra unui venit de bază garantat pentru cetățeni. Cred că asta reprezintă soluții pe termen lung pentru problemele cu care ne confruntăm”.

VIDEO / Klaus Iohannis, avertisment în lupta împotriva COVID-19

Citește și alte știri despre coronavirus:

COVID-19. Unde se află satul de 500 de locuitori care are mai multe de cazuri de coronavirus decât județele Vâlcea sau Gorj

COVID-19. Bilanțul actualizat al cazurilor de coronavirus de pe teritoriul României

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
195290140831176
Iulian Cristi  •  09 Aprilie 2020, 17:11

Oare al nostru Tiriac, din miliardul lui, la 82 ani sau cat are, 100 mil i ar simtii? Cu banii aia refaci roata nebunia din spitale si mai ridici 40 spitale, ca al armatei! Hai tiriac sa intri in istorie

reteleanu
reteleanu  •  08 Aprilie 2020, 22:17

a donat deja. desi nu-mi place de niciun fel twitter si-l consider mult supraevaluat si fara viitor, omul este un fenomen. bravo lui!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează