STIRI EXTRASPORT  ·  COVID-19

COVID-19. VIDEO Ziua în care Gică Hagi a răbufnit » Ce spunea despre Spitalul Județean Constanța, ajuns focar de infecție în dezvoltare: „E posibil așa ceva după 30 de ani?”

Gică Hagi a vorbit vara trecută despre situația Spitalului Județean din Constanța
Gică Hagi a vorbit vara trecută despre situația Spitalului Județean din Constanța

Joi, 09 Aprilie, 07:17

COVID-19. Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a vizitat recent două spitale din județul Constanța. Acesta a afirmat că orașul de la malul mării este un focar de infecție în dezvoltare. Imediat, pe internet a început să circule un videoclip în care Gică Hagi vorbea despre Spitalul Județean Constanța. 

Se întâmpla pe 3 august 2019, când Hagi, antrenorul de la Viitorul, aducea aminte în cadrul unei conferințe de presă despre situația celui mai mare spital din Constanța. La câteva luni distanță, județul e unul dintre cele mai afectate de epidemia de coronavirus.

VIDEO. Hagi vorbește despre spitalul din Constanța

„Nu ne mai interesează sportul? Nu putem să renovăm spitale? Ați văzut cum arată spitalul din Constanța? E posibil așa ceva după 30 de ani? După 30 de ani, n-au existat 20-50 de milioane să se renoveze un spital? 

Oare ce facem noi aici? S-a renovat vreo școală generală? S-a renovat vreun teatru? Păi, ce facem? Aceste lucruri au menirea să construiască următoarea generație. Școala, artiștii, sportul și doctorii. Avem nevoie de doctori! Spitale, doctori, școală! Altfel, ce ne facem?”, spunea Hagi, pe 3 august 2019. 

VIDEO. Klaus Iohannis, mesaj în contextul pandemiei de coronavirus: „Nu suntem în faza în care putem să ne relaxăm”

Citește și alte știri de actualitate:Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (8)

elgabri  •  09 Aprilie 2020, 19:21

Banii de la stat care trebuiau sa ajunga la Spital au ajuns la un club de fotbal infect si blatist !! Ce bine ca mi ai dat o centrare ;))

elgabri  •  09 Aprilie 2020, 19:13

Gheorghe Hagi- Viitorul Virusul fotbalului romanesc !! Alaturi de finul Gigel

pma77  •  09 Aprilie 2020, 13:21

Mazare a bagat bani doar in statiunea Mamaia acolo unde avea interes pentru ca a investit sume mari in telegondola,aqua magic,restaurante,cluburi,blocuri,hoteluri,etc,in Constanta doar a asfaltat in rest n-a facut nimic nici pentru spital si nici pentru centrul istoric iar faleza de la malul marii este in paragina,a umplut orasul cu barcute ca sa prosteasca oamenii.

Vezi toate comentariile (8 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1