GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  AMENDĂ

Cristi Borcea a rămas fără permis și a fost amendat de către Poliția Capitalei! Viteza cu care a fost surprins conducând

Cristi Borcea a fost surprins conducând cu 103 km/h
Cristi Borcea a fost surprins conducând cu 103 km/h

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 iunie 2020 10:40

Cristi Borcea (50 de ani), fostul finanțator al lui Dinamo, a rămas fără permis după ce un echipaj al Poliției l-a surprins conducând cu viteza de 103 km/h în Pipera.

Viteză de două ori mai mare decât limita din acea zonă, de 50 km/h! Borcea a primit o amendă de 1.305 lei, în timp ce permisul i-a fost reținut pentru 90 de zile, informează Gândul.

Sumă infimă pentru Borcea, care ar fi făcut 70 de milioane de euro în timpul petrecut în spatele gratiilor, potrivit spuselor lui Dumitru Dragomir. „Borcea a făcut 70 de milioane de euro cât timp a fost în pușcărie! Sper să nu se supere pe mine pentru că spun asta”, dezvăluia acesta în urmă cu mai bine de două săptămâni.

Cristi Borcea și fiul Patrick, membri Elite ai programului DDB

Recent, Cristi Borcea și fiul Patrick-Cristian Borcea (23 de ani) au devenit membri Elite în programul DDB. Cei doi componenți ai familiei Borcea au donat, fiecare, câte 1.948 de euro pentru Dinamo.

Cristi Borcea a declarat pentru GSP.ro că „este o mare onoare să fac asta, sincer vă spun”. Cu toate astea, surse din anturajul fostului acționar dinamovist susțin că nu există nicio șansă ca Borcea să se implice mai mult de atât la club.

VIDEO. Cristi Borcea și fiul Patrick-Cristian Borcea au devenit membri Elite în programul DDB

Citește mai multe știri de actualitate:

MOTIVUL REAL al revoltei de la Săftica! Jucătorii s-au enervat când au aflat ce a făcut Negoiță cu cei 500.000 € de la spanioli!

Comunicat DDB după răscoala jucătorilor: „Cineva de la RIN stă după perdea”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
creeperno
creeperno  •  07 Iunie 2020, 22:58

Ce facui iarasi borcica

capablanca
capablanca  •  07 Iunie 2020, 14:24

Se grabea la niste gagici...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close