GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  DINAMO

Cristi Borcea a răspuns pentru prima oară întrebării: „Ce calități trebuie să aibă un bărbat pentru a cuceri o femeie?” + De ce e dependent: „Nu sunt suficiente”

Cristi Borce, foto: GSP +26   FOTO
Cristi Borce, foto: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 noiembrie 2020 21:37 / Actualizat vineri, 20 noiembrie 2020 22:07

Cunoscut cuceritor, Cristi Borcea, fostul patron al lui Dinamo, a explicat într-un interviu pentru OK Magazine ce calități trebuie să aibă un bărbat pentru a cuceri o femeie.

Dacă ar fi să glumesc, ţi-aş răspunde că am câte puţin din toate, aşa cum trebuie. În realitate, cred că un bărbat atent, elegant, manierat, care se îngrijeşte şi ştie să poarte o conversaţie, care are capacitatea de a face o femeie să zâmbească are întotdeauna mai multe şanse în viaţă, în general. Am o personalitate pozitivă, iar firea mea jovială şi veselă, mereu optimistă este un atu în orice contact interuman. Valentina este femeia vieţii mele”, a explicat Cristi Borcea pentru OK Magazine.

+22 FOTO

Borcea, dependent de măștile pentru față

„Nu cred că există cineva care să nu-şi dorească să rămână veşnic tânăr. Cu toate acestea, nu e posibil, însă fac tot ce ţine de mine să îmi protejez sănătatea, starea de bine şi condiţia fizică. Îmi şi place să am grijă de mine, de cum mă prezint, de felul în care mă îmbrac. Mănânc atent, fac sport regulat, am un stil de viaţă pe cât posibil sănătos şi recunosc că sunt aproape dependent de ritualurile de îngrijire a tenului, mai ales de măştile pentru faţă. Nu am niciodată suficiente”, a mai spus Cristi Borcea.

FOTO Soția lui Cristi Borcea, atenționare pe Instagram » Ce le-a transmis fostul model celor peste 600.000 de urmăritori

EXCLUSIV Cristi Borcea: „La Jilava făceam duș 200 de persoane într-o singură oră. Acolo am lucrat la centrala termică și am dat cu mopul pe holuri”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
adriann_
adriann_  •  23 Noiembrie 2020, 20:47

Eu sunt curios ce femeie s-ar uit la Borcea daca nu ar avea bani? Nu zic sa fie sarac lipit, pur si simplu sa aiba niste venituri medii pentru Romania. Daca atunci ar insira femeile s-ar putea discuta despre calitatile lui in domeniu. Cu bani orice prost, urat si cvasi-impotent se poate inconjura de femei numai una si una, nu e nici o smecherie aici, a se vedea cazuri gen Irinel Columbeanu etc. Daca era ceva mai tanar Borcea putea lua rolul Nila din Morometii, are fruntea aia de doua degete si figura tipic rurala, poate pe la vreo discoteca de la tara sa fi avut si el o sansa...

4141044925922359
Giulia Andreoni  •  21 Noiembrie 2020, 21:52

*** ***, puteam sa pun pariu că era vorba de prezervative :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

853246084756615
Marcel Popa  •  21 Noiembrie 2020, 17:17

Fara bani nu se uita siliconata aia la tine. Frumos si destept nu ai fost niciodata,ai uitat cand te-ai lovit cu mingea in cap.Mare teapa a luat Dinamo cu tine mare actionar de carton si fost puscarias.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează