GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  DEZVĂLUIRI

Cristi Borcea a povestit totul despre operațiile estetice: „La 35 de ani am început cu puțin botox. Dacă întinerești brusc, arată urât”

Omul de afaceri Cristi Borcea (51 de ani), fostul finanțator al lui Dinamo, a povestit cum a ajuns un abonat al operațiilor estetice.
Omul de afaceri Cristi Borcea (51 de ani), fostul finanțator al lui Dinamo, a povestit cum a ajuns un abonat al operațiilor estetice.

Articol de GSP - Publicat marti, 19 ianuarie 2021 22:58 / Actualizat miercuri, 20 ianuarie 2021 14:47

Omul de afaceri Cristi Borcea (51 de ani), fostul finanțator al lui Dinamo, a povestit cum a ajuns un abonat al operațiilor estetice. 

  • În martie 2014, Cristi Borcea a fost condamnat la 6 ani și jumătate de închisoare în „Dosarul Transferurilor” pentru deturnare de fonduri, fals în acte și înșelăciune. A fost eliberat condiționat din Penitenciarul Jilava la începutul lunii iulie 2018, după ce a ispășit puțin peste 4 ani de închisoare.
  • În februarie 2019 a fost din nou condamnat la 5 ani de închisoare cu executare în Dosarul Retrocedărilor, alături de Dragoș Săvulescu și Radu Mazăre. El a fost acuzat de procurorii DNA că a prejudiciat statul român şi municipiul Constanţa cu aproximativ 28 de milioane de euro. A fost eliberat în noiembrie 2019, după 9 luni.

Cristi Borcea a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. Întrebat dacă se consideră un bărbat frumos, fostul acționar al lui Dinamo a spus că „are câte puțin din toate”. Borcea a continuat apoi cu povești despre operațiile estetice și tratamentele pe care le folosește.

Cristi Borcea, despre intervențiile chirurghicale și tratamente 

„Dacă nu te îngrijești, când ajungi la 50 de ani... Eu am avut șansă că la 25 de ani am făcut primul salon pentru Mihaela (n.red. Mihaela Borcea, prima soție), în Dorobanți. Practic pentru mine l-am făcut. Și apoi am făcut clinica și de atunci am început cu masaje, cu tratamente faciale. 

De la 30 de ani am început cu aparate, la 35 de ani am început și cu puțin botox, am combinat. Tot timpul am lăsat să nu se cunoască diferența. Dacă nu faci nimic, și dintr-odată îți schimbi înfățișarea, întinerești brusc, arată urât. Eu, am făcut așa câte puțin, să țin ritmul”, a povestit Cristi Borcea, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

VIDEO. EXCLUSIV Borcea a chemat preotul în vestiar și s-a pus în genunchi în fața lui: "Dacă Steaua câștigă campionatul voi nu mai aveți ce căuta la Dinamo!"

Citește și alte știri despre Cristi Borcea:

EXCLUSIV Scene antologice în vestiarul lui Dinamo, înaintea unui derby de poveste cu Steaua: „Cristi Borcea stătea în genunchi, Florin Bratu râdea cu lacrimi”

Mesajul Valentinei Pelinel, după ce Cristi Borcea s-a vindecat de coronavirus: „Zile pline de dragoste”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
enigmaticul
enigmaticul  •  20 Ianuarie 2021, 21:25

Mda...........Dar tot o față de ”***” ai, cu tot botoxul și ajustările tale!! Te-ar fi ajutat mai mult dacă ai fi umblat la neuroni, mai exact la conexiunile lor, dar dacă sunt în nr. mic, ”tot degeaba”, vorba maestrului Tudor Gheorghe. Cred că știi care este diferența între oamenii cu mulți bani și OAMENI.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dragdim
dragdim  •  20 Ianuarie 2021, 14:45

Borcea: ce oameni erau atunci in fotbal, eu, Nașu, Pinalty, Iancu, Penescu, Stan, Copos....infractori cu state vechi de plata care au distrus fotbalul românesc prin furăciune. De ce a ajuns fotbalul așa de rău?

1521370151297143
Elena Mituleasa  •  20 Ianuarie 2021, 11:08

La ce nivel de *** ati adus Gazeta Sporturilor ,candva primul ziar de sport din Romania ! Marii ziaristi de sport (unde esti Vanea!?) se intorc in mormant ,ne mai miram de halul de depravare morala a societatii cu acest mod de jurnalism ,rusine !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează