GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Cristi Borcea a vorbit despre divorțurile din viața lui și despre cea mai mare pasiune: „E viața mea. A fost mereu înaintea soțiilor, familiilor, copiilor”

Valentina Pelinel și Cristi Borcea. Foto: Instagram +26   FOTO
Valentina Pelinel și Cristi Borcea. Foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 aprilie 2023 12:27 / Actualizat duminica, 09 aprilie 2023 13:57

Cristi Borcea se află la a treia căsătorie, iar acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Valentina Pelinel, care i-a dăruit trei copii. Omul de afaceri a dezvăluit care ar fi motivul pentru care s-ar despărți de femeia iubită.

Cristi Borcea și Valentina sunt căsătoriți de patru ani. Recent, fostul acționar de la Dinamo a dezvăluit în ce situație s-ar despărți fără să stea prea mult pe gânduri de actuala sa soție.

Borcea a declarat de foarte multe ori că fotbalul reprezintă o parte din el, iar acest lucru s-a văzut pe tot parcursul anilor în care a fost la conducerea echipei. Întrebat dacă ar renunța vreodată la această pasiune, el a ținut să precizeze că acest lucru nu se va întâmpla niciodată. 

+22 FOTO

Cristi Borcea a vorbit despre divorțurile din viața lui

Omul de afaceri a mai dezvăluit și un amănunt pe care nu foarte multă lume îl cunoște: nimeni nu-l poate face să nu mai urmărească meciuri de fotbal.

Nu poate să-mi impună mie vreo femeie sau soția mea așa ceva. Fotbalul e viața mea, a fost înaintea soțiilor, familiilor, copiilor. Pentru asta am ajuns și la două divorțuri și la o operație pe cord deschis la 41 de ani. Pe lângă detenție, cinci ani și jumătate. Fotbalul e viața mea”, a declarat Cristi Borcea, potrivit as.ro.

Valentina Pelinel: „Între mine şi Cristi Borcea a existat şi există o chimie”

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit în anul 2018 și sunt foarte fericiți împreună. Greutățile nu au lipsit din căsnicia lor, însă au reușit să treacă peste orice obstacol. Fostul fotomodel este de părere că aceste greutăți i-au unit și mai mult.

„Între mine şi Cristi a existat şi există o chimie. Fără chimia asta despre care vorbesc, nu poţi rezista! În plus, am trecut împreună prin foarte multe lucruri. Despre unele se ştiu, despre altele, mai puţin. Toate astea ne-au sudat legătura!”, a declarat Valentina Pelinel pentru Playtech.ro.

Citește și:

Sergio Aguero, fostul ginere al lui Maradona, și iubita lui au avut multe probleme la începutul relației

Anamaria Prodan a lansat proiectul așteptat din februarie: „Un vis devenit realitate, alături de cel care a încântat lumea în România și la Barcelona”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
alex_1973
alex_1973  •  10 Aprilie 2023, 14:19

Tot articolul este o minciună.Daca fotbalul era viața lui acum era investitor la Dinamo..Nu Dinamo l a dus la pușchărie ci combinațiile care le a făcut..Iar cu divorțurile iar o mare minciună.Daca nu era arestat nu divorța niciodată de prima.Stia va se duce la pușchărie și și a pus averea pe numele mamei și a fostei soții.Multa lume nu cunoaște originile acestui individ și Bobești.

d.veselu
d.veselu  •  10 Aprilie 2023, 01:14
Postat de roadghost pe 09 Aprilie 2023, 13:55

Oameni buni, atentie mare, a venit primavara si Borcea fecundul e in libertate, lock up your wives and daughters!! Pt orice eventualitate, pititi un pic si aparatele electrocasnice si animalele din gospodarie, sa nu va pomeniti in cateva luni cu vreun vlastar nou, vreun vitelus care seamana cu Spock

Eeeh... las' că avem și noi p-aici printre useri ... un crai mai ceva ca Borcea : 'Postat de tictictic pe 27 Iulie 2022, 23:18'. "Borcea se mandreste cu 4 neveste si 9 copii; eu sunt mai modest, am o singura sotie si un copil. Pe de alta parte, dupa cum spuneam, cred ca la numarul de partenere de sex ocazional, pot rivaliza cu el, ba chiar si peste. Si, asta nu m-a facut mai "barbat" decat sunt in realitate astazi, ci doar ceva mai "experimentat". ".... Închei citatul din postarea familistului fcsb-ist. Poate-ar fi de interes să vedem un articol marca Andra Mocanu... despre aventurile colegului nostru. :-)))

odoacru
odoacru  •  09 Aprilie 2023, 14:59
Postat de ionescugeorge77 pe 09 Aprilie 2023, 12:44

...autostivuitorul ...impreuna cu jiji reprezinta tot ce are mai rau Romania...nici inchisoarea nu i a potolit ...

L-ai uitat pe mitica.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează