GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Cristi Manea s-a căsătorit religios! Primele imagini cu fotbalistul și soția lui vloggeriță în biserică

Cristi Manea s-a căsătorit religios. Foto: Instagram
Cristi Manea s-a căsătorit religios. Foto: Instagram

Articol de - Publicat duminica, 28 mai 2023 06:22 / Actualizat duminica, 28 mai 2023 06:58

Cristi Manea (25 de ani), fundașul lui CFR Cluj, s-a căsătorit religios cu Irina Deaconescu (25 de ani), care e și mama celor două fetițe ale lui. Evenimentul a fost unul restrâns, doar câțiva apropiați și nașii au asistat la slujba de la biserică. 

După ce în toamna anului trecut, Cristi Manea s-a căsătorit civil în secret cu Irina Deaconescu, celebra vloggeriță, a venit momentul ca cei doi să pășească în biserică. Astăzi, cei doi s-au căsătorit religios. 

+45 FOTO

Cristi Manea s-a căsătorit

Irina a postat pe contul ei oficial de Instagram, unde are peste un milion de urmăritori, un clip video special de la eveniment, dar și mai multe fotografii. Vizibil emoționați, mirii au pășit în biserică alături de nași, iar fotbalistul a făcut un gest neașteptat. Imediat cum și-a văzut nașul i-a pupat mâna în semn de respect, după cum e tradiția. 

În biserică, Cristi Manea și-a ținut soția de mână pe tot parsursul slujbei, au zâmbit unul către altul, iar la final s-au și sărutat. Mireasa a fost cea care a atras toate privirile la slujbă, Irina Deaconescu nu a îmbrăcat o rochie spectaculoasă, dimpotrivă, ea a ales o rochie-furou albă, cu spatele gol. Părul l-a avut prins în coc, iar buchetul de mireasă a fost unul special, cu bujori. 

În ceea ce privește ținuta fotbalistului, Cristi Manea a îmbrăcat un costum negru, cu cămașă albă, fără cravată sau papion. Alături de nașii lor și de câțiva apropiați, Cristi și Irina Deaconescu s-au bucurat de slujbă, acum au devenit soț și soție și în fața lui Dumnezeu. Abia weekendul următor, pe 3 iunie, ei vor face și petrecerea de nuntă, în Constanța. 

Povestea de iubire dintre Cristi Manea și Irina Deaconescu

Cristi Manea a cunoscut-o pe Irina Deaconescu la Neversea, un festival de muzică din Constanța, iar de atunci s-a îndrăgostit iremediabil de ea. Fundașul de la CFR Cluj a fost cel care a făcut primul pas și întrebat-o dacă vrea să facă o poză cu el. Irina nu știa cine este și că e fotbalist. Ulterior, el a cerut-o în căsătorie când aceasta era însărcinată cu prima fetiță. 

Cererea a avut loc la Constanța, la malul mării. Cristi și Irina sunt într-o relație din 2019 și au doi copii împreună, Victoria, născută în octombrie 2020, și Venus, născută în martie 2022. 

Irina Deaconescu face parte din topul vloggerilor din România și are niște cifre excelente. Tânăra originară din Bumbești Jiu are 614.000 de urmăritori pe YouTube și peste 1.100.000 de fani pe Instagram.

+45 FOTO

Citește și:

„Bad Boy” Adrian » Mutu despre cum l-au schimbat anii: „Eu am inventat fuga din cantonament”

O blondă sexy riscă închisoarea după ce a terorizat trei fotbaliști celebri din Premier League

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
bozo76
bozo76  •  30 Mai 2023, 19:51

400mii dolara de la nashu dan

inshallah
inshallah  •  30 Mai 2023, 14:58

pt realitatea dureroasa, sugerez search: "Cum arată Irina Deaconescu fără niciun strop de machiaj. Logodnica fotbalistului Cristi Manea, apariția naturală cu care și-a uimit fanii " > brrrrr

inshallah
inshallah  •  30 Mai 2023, 14:53

blonzi amandoi. se potrivesc

Vezi toate comentariile (7)
Comentează