GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  REACȚIE

CTP, reacție ironică: „Nu vă apucă greața? N-ați vrea mai bine să discutăm despre divorțul dintre Reghecampf și Anamaria Prodan?”

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 octombrie 2021 11:08 / Actualizat duminica, 17 octombrie 2021 11:52

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a ironizat tensiunile dintre Florin Cîțu, fost prim-ministru al României, și Dacian Cioloș, premierul desemnat

În startul emisiunii „Cap Limpede”, de la Digi 24, CTP a spus că preferă să discute despre divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, decât să analizeze disputa Cîțu - Cioloș.

CTP: „N-ați vrea să discutăm despre divorțul dintre Reghecampf și Anamaria Prodan?”

„Ce ziceți, n-ar fi mai bine să începem discuția noastră cu divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan? Eu mă uit pe site-uri, văd pe la alții. E o chestiune care privește națiunea. Sunt pline televiziunile și site-urile de această știre și nu știu dacă evoluția pandemiei poate să concureze evoluția divorțului dintre Reghecampf și Anamaria Prodan.

Eu nu vreau să le violez dreptul la intimitate. Altul este motivul pentru care preferam să discutăm despre divorțul lor decât despre criza politică. Jena mea e mai mică. Rușinea mea față de telespectatori și de cetățeni ar fi mai mică, dacă ar trebui să discutăm despre divorțul dintre Reghecampf și Prodan, decât în cazul divorțului dintre Cîțu și Cioloș, dintre PNL și USR. Jena mea e mai mare în cazul acestui divorț.

Păi, cum să nu-ți fie jenă să începem să analizăm acum «Ce-a zis Cioloș? A lăsat o portiță Cîțu? O să-l dea ăia jos pe Cîțu de la PNL sau e clar că se merge la alegeri anticipate?» Să facem așa ceva? Nu vă apucă o greață?”, a spus Cristian Tudor Popescu, potrivit digi24.ro.

Laurențiu Rehgecampf și Anamaria Prodan divorțează: „Am depus actele”

Antrenorul celor de la CSU Craiova și agentul sunt aproape de divorț, după ce Reghecampf a anunțat că a depus actele necesare. Cei doi au o relație de mai bine de 15 ani, nunta având loc in vara lui 2008. Anamaria Prodan și Reghecampf au un fiu împreună, Laurențiu Junior, în vârstă de 13 ani, fiecare având copii din precedentele mariaje.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Am depus actele de divorț, la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată”, a spus Reghecampf, potrivit cancan.ro.

VIDEO Anamaria Prodan: „Am slăbit 12 kilograme, am revenit la forma care m-a consacrat”

Citește și:

Gata cu menajamentele! Anamaria Prodan, după apariția pozelor cu Reghe și iubita: „Am să anunț decizia noastră cu privire la Laurenţiu Reghecampf!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
3269221486535787
Max Loredana  •  23 Octombrie 2021, 20:53

Scuze pt citeva greseli de redactare. In al patrulea rând de jos : "Sa stii" se scrie cu doi de i. Am o tastatura noua dar cam "gripata".

3269221486535787
Max Loredana  •  21 Octombrie 2021, 17:55

Pentru Petre47. Stii care este diferenta dintre ei? Pe el "il iubesc" femeile pt. ca are "cascaval". Daca ar fi de ex. sudor, l-ar mai cauta??? Acesta ar fi "secretul" faptului ca are o partenera cu 20 de ani mai putin. AnaMaria isi va gasi, ...ma corectez! Pe AnaMaria O VA GASI un partener cu multi, multi ani mai tinar decit ea, ca sa o iubeasca pentru ceea ce e si pentru cum arata. Ea este cea mai femeie pe care o poti intilni dar el nu este nici macar o UMBRA de BARBAT. Un laș si un "șoricel" amarât. Cum sa-ti desconsideri fiul MINOR, sa il faci sa sufere pentru o ALTA femeie, decit mama acestuia. Exista DURERE mai mare pt. un copil? Pe de alta parte, daca femeia de linga el ar fi "de calitate" il determina sa plece din casnicie cu DEMNITATE si vorbond mai inainte cu copilul sau. Zici ca a dat jos kilogramele degaba? Doamne! Dar femeile adevarate, sigure pe ele, "nu se gatesc" pentru partenerii lor ci pentru sufletul lor. Sa sti sa ai grija de tine, este o trasatura de caracter a oamenilor puternici. Pun pariu ca relatia lui cu aceasta dră nu este ultima din viata lui. El este deja cam "băbit". Ea va inflori iar el se va vesteji. Aici e o problema de INTERIOR. Băiatul ăsta, dpv spiritual este ZERO.

petre47
petre47  •  17 Octombrie 2021, 20:38

Ano, ai dat degeaba kilogramele jos. Noua e mai misto decat tine. Ne-o spune chiar Reghe.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close