GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  ALEGERI

„E ca-n bancul în care soția își prinde soțul cu amanta.. Îl știți, dna Esca?!” » Cum a explicat CTP de ce a pierdut Firea

Articol de GSP - Publicat marti, 29 septembrie 2020 08:10 / Actualizat marti, 29 septembrie 2020 08:30

Prezent în studioul celor de la Pro TV, la ediția de seară a știrilor, Cristian Tudor Popescu a fost întrebat de Andreea Esca de ce a pierdut Gabriela Firea în fața lui Nicușor Dan în alegerile de la Primăria Capitalei. 

CTP: Firea face parte dintre cei vechi. Este, împreună cu acel bal al vampirilor, care nu știu dacă au intrat la Consiliul General, cu Mitică Dragomir, Petre Roman, Anghel Iordănescu ... Dna Firea face parte din neoceaușism, chiar dacă este mult mai tânără, are chiar exact aceleași năravuri. Știți de ce s-a comportat în mod ceaușist?! Fiindcă a nutrit convingerea lui Ceaușescu până în ultimul moment, aceea că poți să le spui oamenilor că ce văd nu este adevărat. Ce văd cu ochii, ce miros, ce aud în acest oraș, dna Firea ne spunea în fiecare moment: „Nu e adevărat ce vedeți!” Știți cum e, ca în acea anecdotă cu soția care îl prinde pe soț în pat cu amanta și soțul îi spune ...

Andreea Esca: Ce vezi nu e ceea ce crezi ...

CTP: Uite, îl știți. Soțul spune: nu e adevărat, ai halucinații, trebuie să te duci la doctor. Puteai să te întrebi dacă nu cumva ți-ai pierdut mințile, dacă nu trăiești într-o realitate paralelă. Ea a vărsat această realitate paralelă asupra noastră exact cum făcea Nicolae Ceaușescu, care ne spunea mereu că trăim foarte bine, dar nu ne dăm seama.

Anunțul șocant al lui CTP: ce făcea dacă ieșea primar Gabriela Firea: „Un Cernobîl al politicii”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
roberto7
roberto7  •  29 Septembrie 2020, 20:54

Bravo CTP! Esti cel mai bun si obiectiv ziarist din tara! Spui mereu lucrurilr pe nume. Ce simti tu, simtim si noi in aceasta tara, dar nu oricine are curajul si demnitate, sa le analizeze corect si obiectiv, asa cum faci tu.

161433625322879
Serban Ion  •  29 Septembrie 2020, 18:48

cetepeul este bun de dat interviuri pe la *** si alte asemenea institutii unde ar avea mare priza la public..proteveul in frunte cu *** esca este o *** de jurnalism care trebuie ignorat..*** proteveului cu esca si cetepeul lui cu tot..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

853246084756615
Marcel Popa  •  29 Septembrie 2020, 18:31

Ctp asta trebuia sa arate carnetul de partid.El urla numai la Psd ,un om fara idei si fara identitate.Pacat ca unii oameni il mai asculta.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează