GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Ce n-a văzut Las Vegas! Cum a putut să apară îmbrăcată Georgina Rodriguez, logodnica lui Cristiano Ronaldo

Foto: Instagram +24   FOTO
Foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 noiembrie 2022 20:47 / Actualizat sambata, 26 noiembrie 2022 21:27

În timp ce Cristiano Ronaldo e la Campionatul Mondial din Qatar, alături de naționala Portugaliei, Georgiana Rodriguez e împreună cu cercul ei de prieteni în Las Vegas!

Iubita starului portughez se distrează în celebrul oraș american și a postat pe contul ei de Instagram câteva imagini răvășitoare, în mai multe locații din Las Vegas.

Georgina nu a ezitat să se bage la jocurile de noroc, iar ținuta cu care s-a afișat într-un cazinou a stârnit atenția tuturor celorlalți vizitatori.

+20 FOTO

Sora Georginei Rodriguez o acuză că nu o ajută cu bani

În urmă cu două săptămâni, Patricia Rodriguez, sora vitregă a Georginei Rodriguez, a apărut în presă și a acuzat-o pe jumătatea lui CR7 că nu o ajută cu bani.

„Eu sunt în ruină, dar sora mea nu mă ajută. Cel mai rău mă doare situația în care sunt copiii mei. La urma urmei, eu pot trăi cu o bucată de pâine, dar copiii mei, care îi sunt nepoți...

Uneori am ce să mănânc, alteori nu. Uneori pot plăti chiria, alteori nu. Nu mă așteptam la asta de la sora mea. Georgina, am nevoie de ajutor! Ești sora mea.

Știu că nu are nicio responsabilitate sau obligație, dar văd că ajută atâta lume. Măcar să fie solidară cu nepoții ei. Dacă nu vrea să mă ajute pe mine, măcar pe nepoții ei”, spunea Patricia, citată de Marca.

+20 FOTO

Citește și alte știri mondene:

Fosta lui Tibi Bălan se ține de glume cu tâlc cu Mondialul: „Bro, dacă nu se uită cu tine ...”

Muza în verde! Aryna Sabalenka, ședință foto spectaculoasă la final de an » Ipostazele prin care jucătoarea și-a surprins fanii

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
inshallah
inshallah  •  28 Noiembrie 2022, 18:55

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kordell
kordell  •  28 Noiembrie 2022, 01:23

Si pana la urma ce n-a vazut Vegasul :)))

Moshu
Moshu  •  27 Noiembrie 2022, 09:15

De fapt stirea nu era cu ce face Georgina ci cum o barfeste "sora"ei ! Nu uitati nici un moment de porcaria asta ca si cu Cristiano cu "lucratorul" roman caruia nu i-a dat un pahar cu apa,ca si cind ala lucra gratis acolo si nu era datoria lui sa-si ia macar o sticla cu apa de acasa ! Asa si "surioara",oare daca Georgina nu avea bani,ea nu era la fel de flamanda ? Cine o opreste sa munceasca in loc sa "cerseasca". Penibili !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează