GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CĂSĂTORIE

„Cum ai putut să-l cununi pe Ilie Năstase, dacă nu ești însurat?” » Ciprian Marica dă în premieră cărțile pe față

Ciprian Marica și Ioana Marcu, la cununia lui Ilie Năstase
Ciprian Marica și Ioana Marcu, la cununia lui Ilie Năstase

Articol de GSP - Publicat luni, 03 ianuarie 2022 18:48 / Actualizat luni, 03 ianuarie 2022 18:48

Ciprian Marica a vorbit despre un moment neelucidat din viața sa, când a fost naș la cununia lui Ilie Năstase și Ioana Simion, în ciuda faptului că nu este cununat cu actuala sa iubită, Ioana Marcu. 

Întrebat despre cum ar caracteriza-o pe soția sa, Marica a spus: „Nu sunt căsătorit, fiindcă nu cred în tainele căsătoriei. Nu cred că un act poate schimba starea dintre noi doi. Când vom simți asta, o vom face, dar deocamdată ne e bine cum suntem”.

„Atunci cum ai putut să-l cununi pe Ilie Năstase?”, a intrebat jurnalista Digi24, în condițiile în care nașii de cununie din Biserica Ortodoxă trebuie să fie căsătoriți. „S-a putut. Am obținut o derogare”.

+15 FOTO

Ioana Simion a izbucnit la adresa lui Marica: „A replicat senin că ei nu sunt căsătoriți. M-am uitat la preot atunci și mi-a stat inima”

„Totul s-a întâmplat în ziua căsătoriei noastre. La finele slujbei, preotul a cerut certificatul de căsătorie al nașilor. La care Ciprian Marica a replicat senin că ei nu sunt căsătoriți. M-am uitat la preot atunci și mi-a stat inima. Preotul mai avea puțin și cădea din picioare. Când a înțeles cele întâmplate, părintele a terminat slujba, fiindcă nu putea anula ceremonia noastră de căsătorie. 

Ne-a chemat însă câteva zile mai târziu, doar pe mine și pe Ilie, și ne-a mai citit câteva rugăciuni, după povestea asta. Dar Marica atunci nu a scos un cuvânt înainte. Nici el, nici partenera sa de viață!”, a declarat Ioana Simion pentru playsport.ro.  

„Am fost șocată, a urmat o ploaie de palme! Tind spre divorţ” » Ioana Simion a povestit clipele horror când a fost agresată de Ilie Năstase

E gata?! Divorț între Ilie Năstase și Ioana Simion! Fostul tenisman a luat o decizie drastică: „Ea ar fi vrut să fie civilizat”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  04 Ianuarie 2022, 10:57

Banii(obtin orice„derogare”)!Dar intrebarea e:Ce i-o mai fi trebuit lui Ilie cununie religioasa cu(inca)„una d-aia”?!

remarque
remarque  •  04 Ianuarie 2022, 09:34

sa fim seriosi. Conteaza ca nasii nu sunt casatoriti mai mult decat faptul ca cei doi soti sunt de fapt second sau chiar....third hand? Pentru ce circul asta cu rochie alba, cu luna de miere cu ”emotii” intre doi oameni cu multi parteneri la activ? Ce luna de miere cand de facto cei doi traiesc impreuna de ani de zile? Rochia alba simboliza candva puritatea(inclusiv faptul ca mireasa e virgina) ori in ziua de azi..... Era sa lesine ”partenera de viata” a lui Marica in momentul in care preotul l-a intrebat pe Ciprian daca e casatorit :))))))))))))))) Ce sa-ti explic........Marica zice, nu ne leaga o hartie. Dpdv juridic te leaga o hartie. Raspundere, implicare materiala reala, la o adica partaj si multe multe altele. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

112651963934596
Neagu Mihai  •  03 Ianuarie 2022, 21:22

Sotia ta,Ioana e prea buna si prea frumoasa pentru tine fariseule ! a gresit enorm ,ca te-a iertat dupa ce ai inselat-o cu o femeie usoara ! Ioana e de 100 ori mai frumoasa decat amanta ta ,necredinciosule....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează