GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SCANDAL

Cum se ascundea Marica » Ilinca Vandici, dezvăluiri incredibile despre amantele fostului fotbalist: „M-am ferit să par o nebună"

Ilinca Vandici și Ciprian Marica +13   FOTO
Ilinca Vandici și Ciprian Marica

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 aprilie 2021 10:13 / Actualizat miercuri, 14 aprilie 2021 12:42

Ilinca Vandici a dezvăluit în podcastul lui Radu Țibulcă faptul că a fost înșelată în mod repetat de fostul fotbalist Ciprian Marica. 

  • Întrebată cum reușea să afle că a fost înșelată, Vandici spunea că totul se întâmpla, de obicei, dintr-o greșeală. 

„Venea o prietenă care-mi spunea că are o prietenă care-i spune că e plecat acolo. Aflam, pur și simplu. Din întâmplare, mă uitam pe Facebook la nu știu cine și o vedeam pe nu știu care în poză la terasă, recunoșteam terasa. Certurile apăreau dintr-un singur motiv: infidelitatea lui! A lui, doar nu a mea. Aflam! Nu știu să-ți spun cum, dar aflam”, a dezvăluit aceasta.

+9 FOTO

„Am încercat să port o discuţie civilizată, fără crize şi isterii, plecând de la întrebarea: «De ce ai făcut asta?». M-am ferit să par o nebună, cum au foarte uşor tendinţa să ne considere în asemenea momente, poate pentru a-şi masca vina. M-am simţit dezamăgită, fiindcă mi s-a răspuns prin negaţii, deci am fost şi minţită, pe lângă faptul c-am fost înşelată", a mai spus Ilinca Vandici, conform as.ro

Citește și: 

Momentul adevărului! Marco Borriello a spus tot: de ce nu a mers relația cu superba Mădălina Ghenea

EXCLUSIV Cum a ratat Ciprian Marica un transfer colosal la Manchester City: „Oferta lor era cea mai bună, dar m-am dus la Rinat Ahmetov să plec în Germania”

Playtech: BOMBĂ! Totul e clar acum! Cu cine se iubește Alexandra Dinu, imaginile sunt grăitoare


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează