GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CONFUZIE

Confuzie uriașă la arestările făcute în urma ciocnirilor cu partizanii lui Navalnîi » Reacția fotbalistului: „Nu pe mine m-au săltat, sunt în Spania”

FOTO: Guliver/GettyImages +15   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 26 ianuarie 2021 10:43 / Actualizat marti, 26 ianuarie 2021 13:42

Printre cei deținuți în confruntările de la Moscova s-a aflat și Daniel Agger. Era un rus fan Liverpool care și-a schimbat numele în 2009, devenind„ „copia” fostului fotbalist danez. „Nu am fost eu cel arestat în Rusia. Sunt în Spania”, a spus și adevăratul Agger.

Arestarea lui Alexei Navalnîi, aprigul contestatar al lui Vladimir Putin, a declanșat un lanț de proteste fără precedent în Rusia. Au fost demonstrații în peste 100 de orașe de-a lungul întregii țări, de la Moscova și Sankt Petersburg până în Siberia.

Polițiștii au reacționat dur, bătându-i și arestându-i pe simpatizanții lui Navalnîi. Printre cei deținuți în Capitală, un nume a sărit în ochi. Daniel Agger. La fel ca fostul internațional danez, stoperul lui Liverpool timp de opt sezoane și jumătate (2006-2014), retras în 2016, de la Brondby.

FOTO. Imagini cu violențele din Rusia după arestarea lui Alexei Navalnîi

+11 FOTO

Riscă 15 zile de închisoare

Ziariștii moscoviți s-au întrebat dacă nu era fotbalistul cel reținut la secția din Levoberejnîi. Până la urmă, s-a aflat cine era. Un rus din satul Tașla (regiunea Orenburg). Fan Liverpool, Dmitri Kendel și-a schimbat numele în 2009, devenind „copia" jucătorului. Acesta riscă 15 zile de închisoare și o amendă de maximum 20.000 de ruble (echivalentul a 218 euro).

Adevăratul Daniel Agger, 36 de ani, a confirmat pe rețelele de socializare că „a fost o confuzie. Nu am fost eu cel arestat la Moscova. Sunt în Spania, în siguranță"

Confuzie uriașă la arestările făcute în urma ciocnirilor cu partizanii lui Navalnîi » Reacția fotbalistului: „Nu pe mine m-au săltat, sunt în Spania”
Daniel Agger, în tricoul lui Liverpool // FOTO: Guliver/GettyImages

VIDEO 2020, un an de neuitat pentru Liverpool

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Cu Pistolarul spre titlu! Al 7-lea gol în ultimele 7 partide pentru Luis Suarez și a 7-a victorie la rând pentru echipa lui Diego Simeone

Răsturnare de situație în cazul lui Junior Morais, după scenele absurde de la ultimul meci: „A reacționat în vestiar fără să se gândească!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează