GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

Foto Daniel Pancu s-a întors la femeia pe care a iubit-o în urmă cu 18 ani » Cei doi s-au căsătorit: „Dacă nu venea pandemia, nu aveam nicio șansă”

Andra Teodorescu. Foto: Instagram +18   FOTO
Andra Teodorescu. Foto: Instagram

Articol de - Publicat duminica, 04 iunie 2023 15:58 / Actualizat duminica, 04 iunie 2023 16:07

Daniel Pancu, legendarul fost jucător al Rapidului, s-a căsătorit cu Andra Teodorescu, la 18 ani de când s-au cunoscut. Cei doi au avut o scurtă relație la începutul anilor 2000, apoi Daniel Pancu s-a căsătorit cu o altă femeie, iar în 2019, după ce a divorțat, a reluat legătura cu Andra și între timp s-au și căsătorit. 

Pancu a mai fost căsătorit cu Mihaela Stanciu, , cu care are doi copii. Aceasta este sora fostului căpitan de la Rapid, Nicolae Stanciu. 

Andra Teodorescu. Foto: Instagram
Andra Teodorescu. Foto: Instagram
Andra Teodorescu și Daniel Pancu. Foto: Instagram
Andra Teodorescu. Foto: Instagram
Andra Teodorescu și Daniel Pancu. Foto: Instagram
+14 FOTO

Daniel Pancu s-a întors la femeia pe care a iubit-o în urmă cu 18 ani

„Nu puteam să divorțăm dacă nu exista tenisiune în casă. Cum, să ne înțelegem bine și să divorțăm? Am pus punct amândoi. Copiii au fost de acord, chiar dacă erau mici, înțelegeau lucrurile. Cu fosta soție am mai avut o perioadă în care nu am mai locuit împreună, prin 2001-2002. Nu eram căsătoriți, eram iubiți. Am cunoscut-o pe Andra în perioada aia, a fost o iubire de o vară.

Ea avea job-ul în străinătate, am plecat și eu cu fotbalul. În perioada asta, din 2001 până în 2019, sunt 18 ani, cred că ne-am întâlnit de 4 ori, întâmplător. Apoi, destinul ne-a adus din nou împreună. Nu am înșelat-o niciodată (n.r.- pe Mihaela, prima soție) cu Andra, nu există așa ceva. A fost făcută amantă în ziare. Eram un om liber (n.r. - când a reluat relația cu actuala soție), cu acte.

Niciodată nu mă gândeam (n.r.- la o a doua căsătorie). Eram după un meci, eram antrenor la Rapid. Mă gândeam unde să plec în vacanța de iarnă. Mă trezisem dimineața, am văzut un mesaj de la ea, foarte ciudat. Zâmbeam așa. M-a întrebat ce fac. Ce să fac la ora asta? Eram divorțat de 8 luni. I-am spus că stau în pat, am schimbat două mesaje și ne-am întâlnit la prânz.

Am mâncat împreună și asta a fost. Eu nu mă gândeam niciodată la căsătorie, eu știam că e măritată. Nu știam că divorțase de 4 ani. Dacă nu venea pandemia, nu aveam nicio șansă. Am stat un an împreună, ne-am povestit toată viața”, a spus Daniel Pancu, la podcast-ul „Tare de tot”.

Citește și:

Doi dintre fotbaliștii convocați de Edi Iordănescu au petrecut până dimineață cu Țzancă Uraganu

Mădălina Ghenea, alături de Grigor Dimitrov la Roland Garros » Mesajul postat pe Instagram

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
VardyParty
VardyParty  •  04 Iunie 2023, 21:28

Dom'ne, Pancu-i fericit. Ce altceva mai contează?

conionic
conionic  •  04 Iunie 2023, 19:47

Numai pe băbătia asta n-o mai promovaserăți...

dececartonaselegalbenebaneaza
dececartonaselegalbenebaneaza  •  04 Iunie 2023, 17:30
Postat de kordell pe 04 Iunie 2023, 16:58

Bine si Pancu !

Imi place poza. Cel mai bun jucator roman de atac din istorie dupa Hagi, locul 7 la Balonul de Aur pe vremea lui Beckenbauer si Cruyff. Un fotbalist imens si mereu neglijat de presa romana, care ii lauda pe Dobrin si Balaci, buni si ei, dsr nu au intrat nicicand in primii 30 la BdA.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează