GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  FCSB

De ce Maria Iordănescu a renunțat să-l pună naș pe Gigi Becali: „Nu e din cauza certurilor cu Edi”

Maria Iordănescu s-a măritat săptămâna trecută
Maria Iordănescu s-a măritat săptămâna trecută

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 mai 2022 10:01 / Actualizat miercuri, 18 mai 2022 10:02

Maria Iordănescu s-a măritat săptămâna trecută, dar Gigi Becali a fost un simplu invitat la nuntă, nu naș, cum se anticipa

Fiica lui Anghel Iordănescu și sora lui Edi a explicat pentru Prima TV de ce a făcut schimbarea:

„Domnul Becali, din păcate, nu a mai fost nașul nostru. Deși relația dintre noi nu s-a deteriorat în niciun fel, cum că din cauza certurilor dintre fratele meu și domnul Becali. Noi ne-am dat seama că ne dorim nași aproape de noi, care să aibă timp disponibil. Domnul Becali e un om care ajută pe toată lumea, se împarte la toată lumea. Am ajuns la un acord. L-am rugat să ne fie părinte spiritual măcar în suflet, dacă nu în fața lui Dumnezeu. S-a ținut de cuvânt din primul moment. A fost prezent și pentru asta îi mulțumesc”, a declarat Maria Iordănescu la Prima TV. 

Cum a comentat Gigi Becali: „Nu spuneți că am vreun blat la națională”

„Muzică, dans, la mine nu mai există. Am venit ca un părinte spiritual. Ei şi-au pus naşi tineri, care merg la nuntă, stau noaptea… la distracţie. La mine gata. Dup-aia, vreţi să se spună: «Uite, domle, are blat pe la echipa naţională, cine ştie, vreun dosar penal»”, a declarat Gigi Becali.  

Maria Iordănescu, fiica fostului selecționer Anghel Iordănescu, s-a cununat religios sâmbătă cu Teodor Ungureanu, la Biserica Sfântul Elefterie, din București. La eveniment au asistat nume importante din fotbal. Maria a ales să păstreze și numele de fată.

Maria Iordănescu. Foto: Instagram
Maria Iordănescu. Foto: Instagram
Maria Iordănescu. Foto: Instagram
Maria Iordănescu. Foto: Instagram
+35 FOTO

Maria Iordănescu, prezentatoarea știrilor sportive la postul Prima TV, a avut o nuntă de vis. Evenimentul a avut loc în Corbeanca, iar totul a fost pregătit în cel mai mic detaliu. Cel mai așteptat moment al serii a fost dansul mirilor. Cei doi au ales melodia „Die with you”, din repertoriul lui Beyonce.

La eveniment au participa nume importante din fotbalul românesc. Nu au lipsit selecționerul Edi Iordănescu, fratele Mariei, sau Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB. Numele lui Becali a fost vehiculat și pentru rolul de naș, dar s-au dovedit a fi doar zvonuri. 

Sunt o persoană muncitoare și ambițioasă. Trag din greu pentru a ieși din umbra glorioasă a numelui de Iordănescu. Nu vreau să fiu asociată cu performanțele tatălui sau ale fratelui. Ei au făcut asta pentru visul lor și merită tot respectul meu, însă eu trebuie să am propriile performanțe, propriul nume, propriul drum. MARIA trebuie să demonstreze că poate… nu Iordănescu. Numele acesta deja a făcut istorie, e rândul meu acum! Îmi doresc să ajung la inimile telespectatorilor exact așa cum sunt: un om simplu cu vise și idealuri 
- Maria Iordănescu pentru TV Mania

Maria Iordănescu: „Trag din greu pentru a ieși din umbra glorioasă a acestui nume”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează