GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  DECIZIE

Decizia lui Ion Țiriac l-a scandalizat pe Gigi Becali: „A dat 100.000 de euro? Doamne ferește!”

Articol de GSP - Publicat luni, 29 mai 2023 09:37 / Actualizat luni, 29 mai 2023 11:13

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a comentat o decizie luată de alt miliardar din România, Ion Țiriac, fostul campion la dublu de la Roland Garros. 

  • Ion Țiriac și-ar fi cumpărat un cavou în cimitirul Bellu, pe care ar fi dat 100.000 de euro. 
  • Miliardarul în vârstă de 84 de ani are o avere cotată undeva la 2 miliarde de dolari. 

„Fiecare face ce vrea cu banii lui, nu condamn pe nimeni, nu judec pe nimeni. Dar toată lumea să știe că, indiferent că ai făcut doi lei sau miliarde, tot la osândă ajungi. E treaba lor că și-au făcut cavouri de sute de mii de euro. Ar fi putut face altceva cu banii, dar, repet, e numai și numai problema lor. Eu să-mi pregătesc cavoul? Doamne ferește! Nici nu vreau să știu unde mă duc, unde mă îngroapă. Familia se va ocupa de tot, nu mă interesează", a explicat Gigi Becali, conform Cancan

Marele „trădător” al Ucrainei ar fi încercat să obțină cetățenie română! Ce s-a întâmplat
CETĂȚENIE
Marele „trădător” al Ucrainei ar fi încercat să obțină cetățenie română! Ce s-a întâmplat

„Am 20.000 de dolari și nu știu ce să fac cu ei”. Reacția lui Ion Țiriac când o apropiată i-a spus asta

Fosta mare campioană Virginia Ruzici (68 de ani) a povestit ce sfat i-a oferit Ion Țiriac (84) în 1976, pe vremea când omul de afaceri îi era manager. Virginia Ruzici este prima jucătoare din România campioană de Mare Șlem - Roland Garros 1978.

„Ion Țiriac a fost managerul meu. Mi-a devenit manager atunci când am început să câștig mai mulți bani. Îmi aduc aminte că l-am rugat să-mi fie manager la New York.

Am ajuns în sferturi la Forest Hills și am câștigat 20.000 de dolari. Nu știam ce să fac cu ei! Erau mulți bani, așa că am mers la Ion Țiriac și i-am zis: «Ion, am 20.000 de dolari și nu știu ce să fac, cum să îi gestionez». El mi-a răspuns: «Dă-mi-i mie, voi avea grijă de ei!». Și a avut, mi-a deschis un cont. Era anul 1976″, a povestit Virginia Ruzici într-un interviu acordat antrenorului Daniel Spatz.

Am câștigat Roland Garros în 1978 și singurele persoane care mi-au fost alături au fost părinții mei. Am reușit să le fac rost de pașapoarte și vize și să îi aduc la Paris. Apoi, am început să ies mai des din țară. Ion Țiriac și Ilie Năstase erau atât de mari încât au inspirat următoarea generație, iar tenisul a devenit popular în România. Noi, următoarea generație, am avut privilegiul de a ieși din țară mai des decât se întâmpla înainte.
- Virginia Ruzici

Citește și alte știri:

„E cea mai rea întrebare din istorie” » Cum l-a șocat Serena Williams pe Lewis Hamilton, marele campion din Formula 1

Adrian Mutu, dezvăluiri despre familie: „Dragostea adevărată e eternă” + Cu cine ține băiatul de 6 ani: „Greu îl mai schimbi”

Playtech: Doliu în sportul din România și pentru Gică Hagi. S-a stins la doar 47 de ani


Comentarii (8)
maccarone707
maccarone707  •  29 Mai 2023, 19:19
Postat de roost.eradevar.at pe 29 Mai 2023, 14:34

Esti gigist, asa’i?

nu numai ca e gigist, dar e si prost, ceea ce oricum se subintelege in cazul zecesebistilor

allstefans
allstefans  •  29 Mai 2023, 16:03
Postat de VanBasten pe 29 Mai 2023, 15:09

Umilinta rămâne. Măcar echipele de care vorbești nu susțin sus și tare ca vor campionatul.

Pai nu au cum sa cadtige campionatul cu jucatori de liga 2 si mai ales jucand in liga 2, suporterii pasarilor rad ca au dat 5 unei echioe in vacanta dar 5 to go sebpotriveste perfect echipei lor, de cand au intrat in play off au baut numai la 5 to go , intro zi au baut si 7 up, special pentru ei

VanBasten
VanBasten  •  29 Mai 2023, 15:09
Postat de mihaicatalin74 pe 29 Mai 2023, 13:43

Apropo, dacă ești rapidist era să retrogradați din playoff, daca ești dinamovist , ești în B și dacă ești cheferist( nu cred), atenție la Mititei. Vezi de treaba ta , că aveți zeci de ani de când nu ați mai câștigat nimic .

Umilinta rămâne. Măcar echipele de care vorbești nu susțin sus și tare ca vor campionatul.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close