GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  NFL

Jennifer Lopez, contrariată că a împărțit scena cu Shakira la Super Bowl: „Cea mai proastă idee din lume”

Shakira și Jennifer Lopez/ foto Imago Images +24   FOTO
Shakira și Jennifer Lopez/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 iunie 2022 13:50 / Actualizat sambata, 11 iunie 2022 14:19

Jennifer Lopez (52 de ani), artista din Statele Unite ale Americii, a declarat că a fost foarte deranjată când a fost nevoită să împartă scena cu Shakira (45 de ani), la finala NFL din 2020.

În 2020, Kansas City Chiefs a câștigat Super Bowl-ul împotriva lui San Francisco 49ers, scor 31-20. La pauza finalei NFL, celebrele cântărețe Jennifer Lopez și Shakira au oferit un moment artistic.

+20 FOTO

Jennifer Lopez, deranjată că a împărțit scena cu Shakira

În documentarul „Halftime”, Jennifer Lopez a oferit mai multe detalii despre momentul artistic de la finala Super Bowl 2020 și acuză conducerea NFL.

Un model Playboy, fostă amantă a lui Cristiano Ronaldo, investitor la un club de fotbal: „Mi-am îndeplinit o fantezie cu el”
CHILE
Un model Playboy, fostă amantă a lui Cristiano Ronaldo, investitor la un club de fotbal: „Mi-am îndeplinit o fantezie cu el”

„E cea mai proastă idee să ai doi artiști la Super Bowl. La naiba, avem doar 6 minute. Am avea câte 30 de secunde per melodie. De asemenea, trebuia să cântăm anumite piese pe care le-am creat împreună. 

Ar fi trebuit să avem momente separate. La Super Bowl nu ar trebui să fie vorba doar de dans, ar trebui să ne putem exprima emoțiile prin cântece”, a spus Jennifer Lopez, potrivit Fox News.

Citește și:

Cum a reacționat Michael Owen când a aflat că fiica lui de 19 ani participă într-un show televizat: „Este probabil cel mai mare coșmar al unui tată”

Cea mai mare fană a lui Messi dezvăluie: „Pique îmi dădea mesaje și mă întreba cât de mare e posteriorul meu”

Playtech: Pozele care Maria Constantin ar vrea să DISPARĂ de pe internet! Se întâmplă în urmă cu doar câţiva ani... Puţini îşi mai amintesc


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close