GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  NFL

Jennifer Lopez, contrariată că a împărțit scena cu Shakira la Super Bowl: „Cea mai proastă idee din lume”

Shakira și Jennifer Lopez/ foto Imago Images +24   FOTO
Shakira și Jennifer Lopez/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 iunie 2022 13:50 / Actualizat sambata, 11 iunie 2022 14:19

Jennifer Lopez (52 de ani), artista din Statele Unite ale Americii, a declarat că a fost foarte deranjată când a fost nevoită să împartă scena cu Shakira (45 de ani), la finala NFL din 2020.

În 2020, Kansas City Chiefs a câștigat Super Bowl-ul împotriva lui San Francisco 49ers, scor 31-20. La pauza finalei NFL, celebrele cântărețe Jennifer Lopez și Shakira au oferit un moment artistic.

+20 FOTO

Jennifer Lopez, deranjată că a împărțit scena cu Shakira

În documentarul „Halftime”, Jennifer Lopez a oferit mai multe detalii despre momentul artistic de la finala Super Bowl 2020 și acuză conducerea NFL.

Un model Playboy, fostă amantă a lui Cristiano Ronaldo, investitor la un club de fotbal: „Mi-am îndeplinit o fantezie cu el”
CHILE
Un model Playboy, fostă amantă a lui Cristiano Ronaldo, investitor la un club de fotbal: „Mi-am îndeplinit o fantezie cu el”

„E cea mai proastă idee să ai doi artiști la Super Bowl. La naiba, avem doar 6 minute. Am avea câte 30 de secunde per melodie. De asemenea, trebuia să cântăm anumite piese pe care le-am creat împreună. 

Ar fi trebuit să avem momente separate. La Super Bowl nu ar trebui să fie vorba doar de dans, ar trebui să ne putem exprima emoțiile prin cântece”, a spus Jennifer Lopez, potrivit Fox News.

Citește și:

Cum a reacționat Michael Owen când a aflat că fiica lui de 19 ani participă într-un show televizat: „Este probabil cel mai mare coșmar al unui tată”

Cea mai mare fană a lui Messi dezvăluie: „Pique îmi dădea mesaje și mă întreba cât de mare e posteriorul meu”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close