GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  DIVERSE

Denise Rifai l-a întrebat pe Cristi Borcea dacă ar legaliza poligamia în România » Ce a răspuns fostul finanțator al celor de la Dinamo

Cristi Borcea (50 de ani) +26   FOTO
Cristi Borcea (50 de ani)

Articol de GSP - Publicat marti, 19 ianuarie 2021 23:17 / Actualizat marti, 19 ianuarie 2021 23:32

Cristi Borcea (50 de ani), fostul acționar majoritar al lui Dinamo, a fost prezent în emisiunea „40 de întebări cu Denise Rifai”, iar acesta a fost întrebat de jurnalistă dacă ar legaliza poligamia în România.

  • Poligamia este o relație de căsătorie între mai multe persoane

Cristi Borcea este cunoscut, în lumea mondenă, pentru relațiile sale numeroase și cei nouă copii făcuți cu patru femei diferite: trei cu prima soție, Mihaela Borcea, trei cu actuala soție, Valentina Pelinel, doi cu Alina Vidican, cea de-a doua soție și o fetiță cu avocatul Simona Voiculescu. 

„Dacă ar fi după mintea de acum, când am găsit liniștea alături de Valentina (n.r. Pelinel), aș spune nu, dar acum 10 ani aș fi spus da fără niciun fel de problemă” a fost răspunsul lui Cristi Borcea, în emisiunea de pe Kanal D.

Vezi o galerie FOTO spectaculoasă cu Valentina Pelinel

+22 FOTO
  • Borcea a fost la Dinamo în perioada 1998-2012 și a câștigat 4 campionate, 6 Cupe și 2 Supercupe
  • În martie 2014, Cristi Borcea a fost condamnat la 6 ani și jumătate de închisoare în „Dosarul Transferurilor” pentru deturnare de fonduri, fals în acte și înșelăciune. A fost eliberat condiționat din Penitenciarul Jilava la începutul lunii iulie 2018, după ce a ispășit puțin peste 4 ani de închisoare
  • În februarie 2019 a fost din nou condamnat la 5 ani de închisoare cu executare în Dosarul Retrocedărilor, alături de Dragoș Săvulescu și Radu Mazăre. El a fost acuzat de procurorii DNA că a prejudiciat statul român şi municipiul Constanţa cu aproximativ 28 de milioane de euro. A fost eliberat în noiembrie 2019, după 9 luni

VIDEO. Scene antologice în vestiarul lui Dinamo, înaintea unui derby de poveste cu Steaua » Andrei Mărgăritescu: „Borcea stătea în genunchi, Bratu râdea cu lacrimi”

Citește și alte știri de actualitate:

Kim Kardashian din Serbia, dezvăluiri despre relația cu Novak Djokovic: „A fost foarte atent cu mine”

Câți bani primește Cătălin Moroșanu la „Survivor România” » Nu se apropie de Jador, cel mai bine plătit concurent

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
mir21
mir21  •  21 Ianuarie 2021, 08:22

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

4096090080484816
Valeria Bel  •  21 Ianuarie 2021, 04:41

Foarte gresit spus . Poliția este interzisă de Dumnezeu și lege . Se face o singură cununie religioasă .Aceasta cununie religioasă este lăsată de Iisus Hristos fiul lui Dumnezeu cînd a propovaduit pe pămînt . În ce privește inteligenta , femeia este f inteligenta si are un spirit organizatoric și gospodăresc superior .Femeia este stiloul casei .

mattteo
mattteo  •  20 Ianuarie 2021, 17:10

Poligamia (mai multe sotii pentru un om, in functie de cate poate avea la cat a muncit) este lasata de Dumnezeu, ea nu trebuie nici legalizata, nici negata. Feministii care au aparut in ultimul secol au venit cu ideea de egalitate intre barbati si femei si legea monigamiei a fost data pentru ca femeia, care poate ramane insarcinata doar rar, sa puna mana pe un "provider" pentru toata viata ei si a copiilor (ceea ce e normal, dar nu ar trebui sa fie "exclusiv"). Exista multe lucruri pentru care femeile trebuie respectate, dar sexele nu vor fi niciodata egale, sunt difetente de valori. Valorile unui barbat sunt puterea si inteligenta, iar valorile unei femei sunt integritatea si pastrarea sexuala. Adica tocmai ce e greu, ca de aia se numeste "valoare",ca e usor s-o dai inca de la adolescenta, dar e mai greu sa o tii ;)) Asa si cu poligamia- este lasata de Dumnezeu pentru barbati, ca si Avraam si ceilalti patriarhi au avut mai multe neveste si se intelegeau ca surorile. Ca am anulat-o noi prin legi stupide in ultimii ani...asta e altceva. Bine, ca si oe vremea aia...Dumnezeu dadea in functie de cate turme de oi si de gospodarie aveai, ca nu iti luai neveste sa le tii in mizerie. Si nu aveai voie sa iei nevasta altuia, femei nimfomane etc, oricat de mult ti-ar fi placut. Aduca sa nu va ganditi ca era legea gandita pro-barbati. Aveai voie ce iti dadea Dumnezeu, chiar daca erai poate indragostit de alta.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează