GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  LONDRA

Dialog halucinant între românca acuzată de „jaful secolului” în Londra și anchetatori: „Ai niște ochi albaștri superbi”

Maria Meșter s-ar fi dat de gol în poza din stânga, când purta bijuteriile furate +20   FOTO
Maria Meșter s-ar fi dat de gol în poza din stânga, când purta bijuteriile furate

Articol de GSP - Publicat joi, 26 noiembrie 2020 17:12 / Actualizat joi, 26 noiembrie 2020 17:22

Maria Meșter, românca acuzată de „jafurile secolului” din vestul Londrei, a avut un dialog halucinant în arestul poliției, cu detectivul care s-a ocupat de interogatoriu.

  • Context: Maria Meșter, alături de fiul ei, Bogdan Savastru, și încă doi prieteni din copilărie, Sorin Marcovici și Alexandru Stan, sunt acuzați că au comis mai multe jafuri în vilele de lux ale marilor personalități din Londra. 
  • Printre victime se află Frank Lampard, familia fostului patron al lui Leicester, Vichai Srivaddhanaprabha, decedat într-un accident cu elicopterul, dar și Tamara Ecclestone, fiica lui Bernie Ecclestone, magnatul din Formula 1.

Conform curții Isleworth Crown, Meșter a fost reținută pe aeroport, în timp ce purta o pereche de cercei furați de la Tamara Ecclestone. Curtea a aflat că Maria Meșter a negat că ar fi făcut parte din complot, iar, în timpul interogatoriului, a cerut în mod repetat o țigară.

Dialog haios în arestul poliției: „Ai niște ochi albaștri superbi”

„Știu că vrei oamenii importanți, iar eu nu am nimic de-a face cu asta", i-a spus Maria Meșter detectivului Glen Peach.

Întrebată de ce poartă cerceii furați, acuzata a evitat subiectul: „Ochii tăi albaștrii sunt minunați", iar apoi a cerut o țigară: „Lasă-mă să fumez o țigară, ochi albaștri". Detectivul i-a mulțumit pentru compliment, iar apoi a întrebat-o pe Meșter despre implicarea ei în jafuri.

Maria Meșter a continuat să ceară să poată fuma, inclusiv când i s-a spus că ea și fiul ei se pot confrunta cu o lungă perioadă de detenție dacă vor fi condamnați: „Nu, nu, nu. Te rog, o țigară. Nu am fost niciodată în casa aceea (a Tamarei Ecclestone), nu am furat niciodată. Mă poți lăsa să fumez o țigară, te rog? Creierul meu explodează". 

+16 FOTO

„Niciodată nu am furat în viața mea, nici măcar o găină" a declarat Maria Meșter în fața jurațiilor, când a fost arestată. Procurorii britanici estimează că prejudiciul realizat în urma jafurilor este de aproximativ 70 de milioane de euro. Procesul este în derulare la o instanță din Anglia.

Citește și alte știri:

Problema simplă de matematică care a devenit virală în Spania: „98% nu dau răspunsul corect”

GALERIE FOTO „Vi se pare atât de incitant?” » Sexy-avocata din Cluj, declarații incendiare: „Nu joc doar tenis, mai experimentez și alte activități pentru curajoși”

Cristi Borcea a răspuns pentru prima oară întrebării: „Ce calități trebuie să aibă un bărbat pentru a cuceri o femeie?” + De ce e dependent: „Nu sunt suficiente”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează