GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SUA

Donald Trump, decizie surprinzătoare înainte de plecarea de la Casa Albă: „Ăsta este răspunsul Americii”

Donald Trump
Donald Trump

Articol de GSP - Publicat joi, 21 ianuarie 2021 14:45 / Actualizat joi, 21 ianuarie 2021 15:38

Donald Trump (74 de ani) și-a încheiat mandatul de președinte al SUA, locul său la Casa Albă fiind luat de Joe Biden (78 de ani).

Una dintre ultimele decizii pe care Donald Trump le-a luat în calitate de președinte a fost construirea a 250 de statui ale persoanelor reprezentative din istoria Statelor Unite ale Americii, care vor fi plasate în același loc, denumit ”Garden of American Heroes” (Grădina eroilor americani). Una dintre cele 250 de statui va fi cea a lui Kobe Bryant, legenda NBA care s-a stins din viață în urmă cu aproximativ un an.

Gest poate surprinzător, în condițiile în care Kobe nu era unul dintre susținătorii lui Donald Trump. „Ar trebui să își servească țara, nu doar pe el însuși. Primul lucru pe care oricine în acea poziție ar trebui să îl facă este să nu separe oamenii. Trebuie să înțeleagă că responsabilitatea sa este să servească toți cetățenii. Pe toți”, spunea Kobe, citat de Marca.

Donald Trump, despre „Grădina eroilor americani”

„Încrederea în măreția Statelor Unite ale Americii a fost atacată în ultimele luni și ultimii ani de către extremiști anti-americani periculoși, care caută să demonteze istoria, instituțiile și chiar identitatea țării noastre. «Grădina» este răspunsul Americii la această încercare prostească de a ne șterge eroii, valorile și felul de a trăi. 

Va fi un loc în care cetățenii, tineri și bătrâni, își vor putea înnoi viziunea asupra măreției și vor putea să accepte provocarea pe care am adresat-o fiecărui american în primul meu discurs în fața Congresului: «să crezi în tine, să crezi în viitorul tău și să crezi, încă o dată, în Statele Unite»”, a declarat Trump despre unul dintre ultimele sale proiecte în calitate de președinte.

Printre cele 250 de statui, se mai află imortalizări ale lui Elvis Presley, Louis Armstrong, Whitney Houston, Muhammad Ali.

  • Kobe Bryant, unul dintre cei mai mari baschetbaliști din istorie, a murit pe 26 ianuarie 2020, la 41 de ani, împreună cu fetița lui de 13 ani și alte 7 persoane, în urma unui accident de elicopter petrecut în Calabasas, California.  
Donald Trump, decizie surprinzătoare înainte de plecarea de la Casa Albă: „Ăsta este răspunsul Americii”
Kobe Bryant

Citește mai multe știri din SUA:

Amenințarea lui Joe Biden: „Plată egală sau tai finanțarea!”

Un triplu medaliat cu aur la Jocurile Olimpice s-a aflat printre susținătorii lui Donald Trump care au intrat cu forța în clădirea Capitoliului

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (30)
141365743797979
Robin Green  •  22 Ianuarie 2021, 01:53

Trump a fost mancat de politicienii de profesie si mai ales de comunisti=extremistii liberali care vor sa distruga America. Din pacate gloata spalata pe creier de CNN si mass-media manipulatoare nu a inteles nimic si unul dintre cei mai buni presedinti pe care i-a avut America a fost inlaturat cu un bidet care nu e bun decat sa te speli la... (stiu cenzura/"moderarea" haha) dupa ce te duci la WC si faci #2. P.S. Nu l-am simpatizat pe Trump ca om si caracter niciodata, dar l-am apreciat pentru ce a facut pentru America...

141365743797979
Robin Green  •  22 Ianuarie 2021, 01:39

Las' ca au venit comunistii la putere, pentru urmatorii ani America va fi in *** cum nu a fost niciodata...sa speram ca poporul Ameican se va destepta pana nu e prea tarziu....dar daca presedintele bidet (bidet este locul ala unde lumea se spala la... ) va da amnistie la cei peste 20 millions de ilegali si astia ajung cetateni se impute situatia, ca toti illegali vor vota pentru libetarzi (libetarzi=liberalii ***)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

eterna.terra.nova
eterna.terra.nova  •  22 Ianuarie 2021, 00:06
Postat de robby73 pe 21 Ianuarie 2021, 23:19

Plângi? De ce plângi, când o planetă întreaga se bucură? Teoriile voastre cu alegerile furate, reacțiile voastre disperate după ce penibilul ăsta a pierdut alegerile și prostiile care le scrieți pe aici sunt extrem de penibile. Că Trump e disperat, înțeleg și eu! Dacă îți pierzi imunitatea politica, ai 1,1 Miliarde datorii și ști ca ești cu un picior în închisoare, atunci ai motiv să fi disperat. Dar disperarea voastră și felul cum va plângeți de milă nu sunt de înțeles, sunt doar penibile.

Care planeta, marte? Hai.sa te adaug pe LinkedIn sa vezi cum e cu "lemnele" :)) sau un video call rapid sa vezi cum se traieste "in padure"

Vezi toate comentariile (30)
Comentează