GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MEDIA

GALERIE FOTO „Fac ravagii cum făcea cu stângu’ Hagi”. Animatoarea care a dat pe spate Liga 1

Andreea Bododel, fosta soție a fotbalistului Tibi Bălan, participă la emisiunea TV „Splash! Vedete la apă”. +41   FOTO
Andreea Bododel, fosta soție a fotbalistului Tibi Bălan, participă la emisiunea TV „Splash! Vedete la apă”.

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 februarie 2023 17:43 / Actualizat luni, 13 februarie 2023 10:42

Andreea Bododel, fosta soție a fotbalistului Tibi Bălan, este una dintre cele mai frumoase vedete care apare la TV. 

„Nu știu să înot, sunt panicată de înălțime, dar, cu toate astea, am și doza aia de curaj, de adrenalină, care trebuie potolită cumva“, a declarat Andreea Bododel anul trecut, când a participat la emisiunea „Splash! Vedete la apă”, deși susține că nu știe să înoate. 

Pe Instagram pozează incredibil și își provoacă admiratorii: „Cică fac ravagii cum făcea cu stângu’ Hagi🤭 Pfoaileiiiiii”. Galeria foto de mai jos e incredibilă:

Andreea Bododel
Andreea Bododel
Andreea Bododel
Andreea Bododel
Andreea Bododel
+37 FOTO

Tibi Bălan și Andreea Bododel, fostă animatoare, au împreună un copil în vârstă de 10 ani. Căsătoria dintre cei doi a durat un an, cei doi divorțând la începutul anului 2015. În trecut, Bododel s-a iubit și cu Ionel Dănciulescu. Andreea s-a născut pe 30 noiembrie 1989 în Medgidia, județul Constanța și a absolvit Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Medgidia. A studiat ulterior Dreptul la Universitatea „Ovidius”.

Andreea Bododel a devenit cunoscută în 2011, după scandalul provocat de un pictorial în ipostaze incendiare realizat în incinta unui liceu.

Tibi Bălan a atacat-o la GSP Live: „Te însori cu frumoasa și rămâi cu proasta!”

Fost fotbalist la FCSB și Rapid, printre altele, Tibi Bălan a vorbit în 2018, la GSP Live, despre căsătoria nereușită cu Andreea Bododel și le-a oferit un sfat de viață tinerilor fotbaliști.

„Femeile îmbătrânesc și ele. Te însori cu frumoasa și rămâi cu proasta, cum spune proverbul. O femeie te poate ridica foarte mult, poate investi banii pe care îi strângi. Am simțit nevoia unei astfel de femei în viața mea, dar din păcate nu am avut. Asta este, au fost experiențe. 

Copilul este cel mai afectat după un divorț. E foarte greu, mai ales la început. Cu timpul începi să te obișnuiești. Ea este departe, în Constanța. Copilul are anturajul lui acum, grădinița, o mulțime de prieteni. Încet, încet te obișnuiești”, declara Tibi Bălan la GSP Live în 2018.

Andreea Bododel
Andreea Bododel
Andreea Bododel
Andreea Bododel
Andreea Bododel
+37 FOTO
Apariție incendiară în bazinul olimpic » Aza Gabriela a încins atmosfera înainte de startul unui nou show TV
DIVERSE
Apariție incendiară în bazinul olimpic » Aza Gabriela a încins atmosfera înainte de startul unui nou show TV
„Ghiciți cine s-a întors?” » Fosta gimnastă Diana Bulimar a renunțat la inhibiții: a pozat topless!
MONDEN
„Ghiciți cine s-a întors?” » Fosta gimnastă Diana Bulimar a renunțat la inhibiții: a pozat topless!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (68)
ceglumabuna
ceglumabuna  •  05 Noiembrie 2023, 04:43

ce ne place sa copiem ....andreea bododel .. un nimeni cu functie ... au vazut ca a mers la croati cu ivana knoll :))) si hopa copiuta bododel ... in afara de presa nu o vede nimeni !! *** :)) apropo de ringier .... tot plang al de tolontan si brigada ca ei erau jurnalisti :D *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balotelli
balotelli  •  15 Februarie 2023, 19:31
Postat de BindenDanDat pe 15 Februarie 2023, 16:32

Da, ai zis bine totul. Totusi, sunt Oltean. Acum ca tatal meu nu mai e, de anul trecut, sunt si mai mult Oltean. Sincer, nu stiu daca se poate mai mult. Cu cine tiu? Pai cu cine tiu, nu mai exista de ceva vreme. II zice Steaua 86. Asa ca tot ce vad in jur e o caricatura de proasta factura. Cu cine NU tiu?? Ohoho!! De ce nu zici asa? Cainii saracii, au tranzitat spre mila… sa le fie viata in B usoara… Uite, cu KFR nu am cum sa zic ceva de bine nici daca imi scoti ungii cu clestele. Sunt mult prea expert in ardeleni ca sa ma duca unu’ de nas. Si nu ma porni cu sashimi, sushi sau alte paste fainoase de la Sibiu, ca it’s gonna be a really bad day. Ce facem Balo, corespund?

Clar. Chiar avem strong points în comun dacă te jenează câinii și frânarii. Putem să-i tocăm mărunt. Mai ales pe căței, eu tot pe acolo mă învârt, stau printre ei mai mult decât printre fcsb-iști. Ca și Catalynn... care zicea că se simte ca un peștișor la reciful de corali când e între dinamoviști :-))), având mulți prieteni alb-roșii. Eu, în schimb, am mulți prieteni cfr-iști, de aceea mi-e destul de greu să mă fac ghimpe în coasta lor, deși mai (re)simt încă rivalitatea locală. Cam de un an m-am cuibărit în Groapă, pe articolele cu Dinamo - unde reprezint echipa lui Badea din L4, cu care le zic eu că suntem frați. Rapidul îmi place pentru atmosferă... dar mai mult rezonez cu ei prin prisma antipatiei față de Dinamo și FCSB. PS: cu steluțele alea... ziceam de Guardiola. Ceva ce te-ar fi uns pe suflet. :-)))

BindenDanDat
BindenDanDat  •  15 Februarie 2023, 16:34
Postat de balotelli pe 15 Februarie 2023, 16:16

Păi când ziceam că nu știu cu ce echipă ții, mi-ai răspuns așa: "poti sa scoti jumatea de Oltean din Bucuresti, dar poti scoate Bucurestiul din jumatea de Oltean. 26 ani out zice ca NU." Că ești plecat din țară de 26 de ani... am înțeles, dar am crezut că ești oltean crescut în București când ai scris asta. Nu că ar conta pentru mine, dar mă gândeam că ții cu una dintre cele 4 echipe de acolo. Că bănuiesc că nu ești fan FCU sau CSU. Nevermind, ai dreptate. Să ne concentrăm pe Premier League ***

PS: rapid?? Hai, nu ma injura frate!!!

Vezi toate comentariile (68)
Comentează