GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Fosta soție a lui Adi Mutu, în juriul „Românii au Talent”. Pe cine a înlocuit Alexandra Dinu

Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu, va face parte din juriul show-ului de divertisment „Românii au Talent”, în sezonul 11. +30   FOTO
Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu, va face parte din juriul show-ului de divertisment „Românii au Talent”, în sezonul 11.

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 octombrie 2020 14:56 / Actualizat vineri, 09 octombrie 2020 15:11

Alexandra Dinu, 39 de ani, prima soție a lui Adrian Mutu, va face parte din juriul show-ului de divertisment „Românii au Talent”, în sezonul 11.

Actriță, cu o experiență notabilă în arta spectacolului, îl va înlocui, potrivit TVMania, pe coregraful Mihai Petre, care și-a anunțat despărțirea de proiect.

FOTO Alexandra Dinu & Adrian Mutu

Alexandra Dinu. Foto: Instagram
Alexandra Dinu. Foto: Instagram
Alexandra Dinu. Foto: Instagram
Alexandra Dinu. Foto: Instagram
+26 FOTO

Mutu și Alexandra Dinu au divorțat în 2003. Ei au împreună un copil, Mario, care anul acesta a împlinit 18 ani.

Bianca Drăgușanu, întâlnire cu Ciprian Marica: „Am fost la un suc cu el” » Ce s-a întâmplat după

Cel mai sexy model e gata să revină la sală! „În sfârșit, pot face cardio și pot ridica greutăți”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
3135434446682851
Laura Faget  •  11 Octombrie 2020, 06:52
Postat de Gheorghe Balaban pe 10 Octombrie 2020, 07:49

domnule,dar oare nu era obligatia craiului de arges sa aiba grija de progenitura sa?in fond,e participant principal la plamadirea acestui copil,care,din auzite,se pare ca are o educatie cu totul si cu totul diferita dea tatalui sau.si atunci cum sa nu respect aceasta adevarata doamna ,care a stiut sa creasca un viitor om adevarat si sa/i dea povetele necesare in ale vietii.eu personal o felicit pe doamna in cauza si ii doresc n=tot binele din lume alatri de cei dragi.merita cu prisosinta repectul nostru.asa ca....... acelasi,B.G. din bd.

Înainte de toate trebuie să fi om și un exemplu pentru copiii tai, nu crezi ? Ca fotbalist a avut multe probleme, un drogat si un don Juan.

3135434446682851
Laura Faget  •  11 Octombrie 2020, 06:47

O adevărată doamnă, iar el un derbedeu , în exemplu de incultura.

787717861358051
Nechifor Vlad Marian  •  10 Octombrie 2020, 14:00
Postat de Gheorghe Balaban pe 09 Octombrie 2020, 17:38

sa fim corecti fata de noi insine si sa/i uram fostei d/nei mutu un bun venit si succes deplin in descoperirea de noi talente.e o adevarata doamna,care si/a crescut copilul ,probabil in spiritul dreptatii,fata de uriteniile oferite de acest CRAI de arges.aceasta doamna merita totrespectul nostru. va sarutmainile,doamna si sa fiti binecuvantata de d/zeu pentru cresterea copilului dvs. balaban gheorghe din barlad

Pe cat esti de batran ,pe atat esti de scurt la minte ca sa nu zic altceva!! Pai uita-te sa vezi pe la ce echipe a jucat ''craiul'' si cate goluri a dat la viata lui.Esti la fel ca majoritatea celor care se dau destepti pe aici si nu numai...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează