GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

FOTO Alexandra Dinu, dezvăluiri despre mariajul cu Adrian Mutu: „Eram tânără şi fără experienţă” » De ce a lăsat Italia pentru SUA

Articol de - Publicat vineri, 04 decembrie 2020 10:44 / Actualizat vineri, 04 decembrie 2020 16:50

Alexandra Dinu, 39 de ani, noul jurat al emisiunii „Românii au Talent”, de la Pro TV, a oferit un amplu interviu pentru viva.ro.

Fosta soție a lui Adrian Mutu a atins mai multe subiecte, printre care și mariajul pe care l-a avut cu fostul atacant al naționalei.

„La vremea respectivă, am trăit foarte intens totul, eram și foarte tânără și fără experiență. Astăzi, însă, este un capitol încheiat de foarte mult timp, am senzația că face parte dintr-o altă viață. Este o experiență care m-a ajutat să cresc, să mă cunosc și să înțeleg ce îmi doresc. Și mi-a lăsat cel mai de preț cadou: pe fiul meu, Mario. Așa că voi fi veșnic recunoscătoare pentru asta”, a spus Alexandra Dinu.

Actrița a vorbit și despre dezamăgirile ei în dragoste, printre care și Adrian Mutu. „Am învățat că nimeni nu este perfect și că, atunci când iubim, trebuie să avem toleranță și înțelegere pentru cel de lângă noi. Când ajungi să îi iubești și defectele, atunci e vorba despre dragoste. Am învățat că iubirea înseamnă, în primul rând, admirație și respect pentru celălalt și, cel mai important, iubirea nu este posesie.”, a mai adăugat ea.

Alexandra Dinu. Foto: Instagram
Alexandra Dinu. Foto: Instagram
Alexandra Dinu. Foto: Instagram
Alexandra Dinu. Foto: Instagram
+26 FOTO

Alexandra Dinu: de ce a plecat în SUA

Întrebată dacă a plecat în SUA pentru a fi cu noul ei iubit, ea a reacționat. 

„Trebuie să precizez că mutarea în Statele Unite nu a fost determinată de noua relație din viața mea, ci de ambițiile mele profesionale. Ca pentru orice persoană care îmbrățișează această pasiune a actoriei, Hollywood-ul este visul suprem. Am primit o propunere de la un producător să dau o probă pentru filmul „Final Score”, cu Pierce Brosnan și Dave Bautista. Am descoperit astfel o lume nouă, copilul meu s-a îndrăgostit efectiv de Los Angeles. Mario a început repede să învețe engleza și am considerat atunci că este o experiență bună de trăit, atât pentru mine, cât și pentru el”, a spus Alexandra Dinu pentru sursa citată.

Citește și alte știri mondene: 

FOTO Iubita unui fotbalist de la FCSB, reprezentanta României la Miss Universe: „Vă iubesc!”

FOTO I-au luat mințile lui Neymar! Cine sunt gemenele care participă la toate petrecerile starului brazilian

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  04 Decembrie 2020, 18:53

Vai draga!!! Holivoodul!!! Filme... Producatori... Parteneri... Mama ce nivel!!! Vise... Sau visuri... De toate... Iti dai seama... Cum sa rezisti... Si mai ales fara experienta...

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  04 Decembrie 2020, 18:50

Toate-s fara experienta... Mai ales astea la vanatoare de bistari!!!

853246084756615
Marcel Popa  •  04 Decembrie 2020, 15:37

E plina tara de tufe din astea autohtone care sant dive sau vedete. Acum a revenit si madam Dinu la origini.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează