GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

FOTO Cristina Ich, reacție violentă după ce a fost oprită de poliție: „Îmi venea să îi sparg capul. Eram nervoasă”

Articol de GSP - Publicat marti, 20 octombrie 2020 13:15 / Actualizat marti, 20 octombrie 2020 13:40

Cristina Ich a avut probleme în trafic și a fost oprită de poliție. Fotomodelul a relatat apoi pe InstaStory ce s-a întâmplat, plângând în fața fanilor, și având o serie de reacții violente verbal. 

Iubita lui Alex Pițurcă ar fi fost oprită deoarece, susține ea, s-a uitat pe aplicația Waze. Ea a afirmat că se grăbea să ajungă la o adresă și se uita pe telefon pentru a fi direcționată de aplicație. Waze e o aplicație pentru șoferi care generează cele mai rapide trasee către o destinație. Cristina Ich a fost amendă și a izbucnit violent pe Instagram:

„Băi, câtă nesimțire! Așa ceva nu am văzut! M-a oprit un echipaj de poliție și am trăit momente incredibile. Sunt un car de nervi. Mă grăbeam să ajung undeva și nu știam cum să ajung pe strada respectivă. M-au oprit și agentul și mi-a reproșat că mă uit la Waze. L-am întrebat unde vrea să-mi pun telefonul. Băi, omule, eu înțeleg că vrei să-mi dai amendă. Bun, ia-mi și puncte… Mi-a luat 9 puncte, nu 6.

Cristina Ich, foto: Instagram @christina_ich
Cristina Ich, foto: Instagram @christina_ich
Cristina Ich, foto: Instagram @christina_ich
Cristina Ich, foto: Instagram @christina_ich
Cristina Ich, foto: Instagram @christina_ich
+38 FOTO

Un puști, cu un tupeu pe capul lui. Ceva ce n-am mai văzut. Efectiv îmi venea să-i sparg capul. Eram nervoasă și i-am făcut o semnătură. Atunci mi-a zis că îmi face alt proces verbal. Dar pentru ce să-mi faci tu alt proces verbal? Nu te-am jignit, nu ți-am făcut nimic.

Am început să țip. Ăstuia trebuia să-i fac reclamație. Dacă ați fi văzut cum s-a comportat, ați fi făcut criză de nervi! I-am zis să-mi ia și permisul dacă vrea. M-am abținut să nu-l înjur. Atâta profită de niște situații. Polițiștii sunt frustrați. Deci, credeți-mă, aia nu e poliție.

Se numește frustrare, că altfel nu-mi explic. Revoltător este că te și umilesc. Asta e marea problemă. Ei se simt cu putere. Fac abuz de putere. Te umilesc. Mi-a zis că mi-au dat 9. E după cum vrea el, nu e după lege", a spus Cristina Ich pe InstaStory, conform as.ro.

Citește și alte știri mondene:

FOTO Asiana Peng, electrizantă pe Instagram: fosta gimnastă face ravagii cu pozele ei provocatoare

FOTO Superba Diletta Leotta și-a găsit un nou iubit: un magnat care a investit în Space X, firma lui Elon Musk

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Cristi Chivu a lăsat-o fără cuvinte pe prezentatoarea matinalului: „Doamne, Doamne! Îmi tremură mâinile. Îți datorez foarte mult”


Comentarii (2)
robotzel
robotzel  •  20 Octombrie 2020, 17:48

v@ca ca esti. Te uiti la waze fara sa il ti in mana. telefonul se tine in suport. altfel? iti iei amenda si ti-o meriti. daca nu ai suport, tragi pe dreapta, te uiti si pleci. mai ai nevoie sa te uite? te opresti ... altfel esti doar un alt pericol in trafic.

192486884818821
Mihnea Ilie  •  20 Octombrie 2020, 16:06

Ehhh...ca sa vezi...cum sa amendeze o vedeta ca tine... E haios ca,la pariu,impreuna nu aveati 2 neuroni...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează