GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

FOTO Cum l-a cunoscut Irina Deaconescu pe Cristi Manea: „A venit la mine să mă roage să facem o poză”

Articol de - Publicat vineri, 04 decembrie 2020 12:04 / Actualizat vineri, 04 decembrie 2020 17:05

La doar 22 de ani, Irina Deaconescu are o viață foarte activă. E vloggeriță, iubita lui Cristi Manea, fundașul lui CFR Cluj, iar recent a devenit mămică.

Tânăra vloggeriță a vorbit cu viva.ro despre noua ei viață și a oferit detalii despre relația ei cu jucătorul ardelenilor, inclusiv cum a început totul.

Cei doi s-au cunoscut la Neversea, un festival de muzică de pe litoral. Cristi Manea a fost cel care a făcut primul pas și întrebat-o dacă vrea să facă o poză cu el. Irina nu știa cine este și că e fotbalist.

„Cristi e cel mai blând om pe care îl cunosc. Așa l-am cunoscut și tot așa a rămas. Amândoi avem calități și defecte, dar cel mai important este că mereu ajungem să discutăm și să rezolvăm orice problemă. Cred că între noi există o balanță, ne completăm și ne ajutăm să devenim cele mai bune variante ale noastre”, a spus ea pentru sursa citată.

+45 FOTO

S-a mutat cu Cristi Manea la Cluj

Irina a povestit și de ce a ales să renunțe la viața ei din București și să se mute la Cluj, alături de iubitul ei.

„Eu nu cred în relațiile la distanță și sunt de părere că, atunci când iubești un om cu adevărat, încerci mereu să faci lucrurile să meargă. Mi-a fost extrem de greu să renunț la tot ce clădisem acolo. Am pus totul în balanță și am ajuns la concluzia că iubirea noastră este mai presus de orice și că, atât timp cât sunt fericită, toate se așază de la sine.”, a mai adăugat ea.

Citește și:

FOTO Alexandra Dinu, dezvăluiri despre mariajul cu Adrian Mutu: „Eram tânără şi fără experienţă” » De ce a lăsat Italia pentru SUA

FOTO Iubita unui fotbalist de la FCSB, reprezentanta României la Miss Universe: „Vă iubesc!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
853246084756615
Marcel Popa  •  04 Decembrie 2020, 15:42

Asta este vechea poveste nu stia cine este si nu stia ca este fotbalist. Vrajeala sau abureala.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează