GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  VACANȚĂ

FOTO Iuliana iubește adrenalina! Vacanță spectaculoasă pentru cea mai hot prezență de la TV

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 iulie 2020 08:06 / Actualizat sambata, 25 iulie 2020 17:50

La Observator Matinal e mereu îmbrăcată la patru ace, dar când termină treaba la știri, Iuliana Pepene trece imediat la echipamentul sport. 

E pasionată de cursele off-road, "rupe" drumurile pe munte cu ATV-ul, îi place adrenalina, iar atunci când are ocazia face spectacol cu motocicleta prin oraș. E clar că superba blondă de 29 de ani iubește sporturile extreme la nebunie.

Răsfoiește o galerie foto spectaculoasa cu Iuliana

+45 FOTO

 Doar că cele mai multe inimioare pe rețelele de socializare le primește când merge la mare, la plajă și încinge imaginația fanilor! Pozează provocator și e mereu în centrul atenției, iar prietenii virtuali o complimentează pe bandă rulantă.

Cristi Manea va fi tata! Irina Deaconescu, iubita fotbalistului este insarcinata, la doar 22 de ani

Vezi și: 

Iubita lui Florinel Coman are concurență mare de la rivala Dinamo » Atacantul „câinilor” a fost cucerit de o brunetă voluptuoasă

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  25 Iulie 2020, 11:19

Am un respect deosebit pentru aceasta publicatie. Niciodata in viata mea nu am fost rasfatat cu atatea stiri, noutati asi alte alea legate numai de sport. Sunt atat de amndru cand vad atatea vedete, cate fatuci, cate duduci, cate... si mai cate, fac sport de performanta si sunt promovate pentru performantele si fanteziile lor pe saltea, in piscina, in aer liber si in diverse... alte ipostaze. Intr-adevar o publicatie ce informeaza si respecta nevoia de informare a publicului cititor si avid de stiri din domeniul sportului de performanta, atat pentru cei mici cat mai ales pentru adulti!!! Felicitari GSP! Sunteti cai mai tari in domeniul arierelor si derierelor!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează