GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SARCINĂ

FOTO Monica Roșu este însărcinată cu primul ei copil » Cine este logodnicul frumoasei sportive

Monica Roșu +19   FOTO
Monica Roșu

Articol de GSP - Publicat joi, 24 septembrie 2020 11:27 / Actualizat joi, 24 septembrie 2020 11:58

Monica Roșu (33 de ani), fosta campioană la gimnastică, a dezvăluit că este însărcinată. Invitată în platoul emisiunii „Vorbește lumea”, Monica a spus că nu și-a ascuns deloc burtica, dar până acum nimeni nu a sesizat.

Actuala prezentatoare a știrilor sportive de la TVR s-a arătat foarte fericită de faptul că ea și logodnicul ei, Vlad Adrian, vor deveni părinți în curând. Fericita viitoare mămică a dat detalii despre minunea din viața ei:

+15 FOTO

Undeva în mai s-a întâmplat fericitul eveniment. Ne întorsesem de la mare. Fusesem câteva zile la mare în iunie. Aveam așa niște senzații destul de ciudate. Ba eram happy, ba mă durea burtica. Am avut un moment de febră. Am zis că ceva nu este în regulă. Eu nu făceam febră. Durerile de burtă și de spate existau, dar în rest nimic. Am ajuns acasă. Mi-aduc aminte că eram la spălătorie. Mă oprisem să spăl mașina, și am zis să intru într-o farmacie de lângă să iau un test. Când am ajuns acasă, Vlad m-a văzut cu testul. Nu mai puteam să-i spun că e doar așa, să-l am în baie. L-am făcut. Am văzut cele două liniuțe. Au apărut aproape instant. Nu mai scoteam niciun sunet și m-a întrebat ce s-a întâmplat. M-am dus cu testul în living. Amândoi ne-am înroșit. Așa am aflat. Nu am putut să pregătesc nimic.

Cerere în căsătorie la Madrid

Monica Roșu a participat la emisiunea „Exatlon” de pe Kanal D. La sfârșitul lui 2018, când s-a întors din Republica Dominicană, campioana a avut parte de cea mai frumoasă surpriză. Ea și iubitul ei au plecat într-o vacanță în Madrid, unde Vlad a cerut-o în căsătorie, iar fost gimnasta a acceptat pe loc.

Frumoasa gimnastă a mărturisit că își dorea de foarte mult timp să rămână însărcinată și, chiar daca încă nu știu ce sex va avea copilul, cei doi viitori părinți au decis să-l numească David, dacă va fi băiat.

În pofida greutăților aduse de anul 2020, ultimele luni au fost ca un vis pentru mine și sunt foarte fericită să împărtășesc cu voi veștile bune. Eu și familia mea abia așteptăm să cunoaștem mica noastră comoară din burtică și suntem extrem de recunoscători pentru așa o binecuvântare
Monica Roșu

Citește mai multe știri din gimnastică: 

Mărturie din „iad” » O gimnastă din România a dezvăluit ce a avut de îndurat: „Au început să mă numească vacă grasă, deși aveam 29 de kilograme la 12 ani”

FOTO O dublă campioană olimpică, deghizată în „Extraterestru”: „Este cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
3871452942869470
Aurel Tiberiu  •  24 Septembrie 2020, 13:52

Dacă e însărcinată cu copilul ei, e incest, papagalilor!

171875491077582
Costel Chelaru  •  24 Septembrie 2020, 12:45

Pai nu e in chiloti si cu sanii la vedere..

ang3ldev1l2
ang3ldev1l2  •  24 Septembrie 2020, 12:45

Credeam ca este insarcinata cu barbata-su

Vezi toate comentariile (4)
Comentează