GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RELAȚIE

Fugarul Mario Iorgulescu, refuzat de femeia cu care voia să facă un copil: „Nu sunt iubita lui”

Articol de - Publicat duminica, 26 februarie 2023 14:20 / Actualizat duminica, 26 februarie 2023 14:52

Mario Iorgulescu, condamnat la 15 ani și 8 luni pentru omor și actualmente fugar în Italia, nu a reușit să o convingă pe Bianca Marina, fosta lui Steliano Filip, să fie iubita sa. 

„Ca să terminăm cu speculațiile, nu, nu sunt iubita lui Mario Iorgulescu. Suntem doar prieteni și nimic mai mult. Eu, în clipa de față, sunt o femeie singură, mă concentrez pe creșterea copilului. Sunt alături de el, trece prin momente de coșmar, dar doar ca prietenă, în niciun caz ca iubită”, a explicat Bianca Marina, pentru Cancan.ro.

foto: Instagram @biancaa.marina
foto: Instagram @biancaa.marina
foto: Instagram @biancaa.marina
foto: Instagram @biancaa.marina
+19 FOTO

Mario Iorgulescu în noiembrie: „Îmi doresc foarte mult să fac un copil cu Bianca!”

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele LPF, a fost condamnat pe 10 februarie 2023 la 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare. Decizia nu e una definitivă. Acesta fusese trimis în judecată în septembrie 2019, după ce a cauzat un accident mortal, fiind drogat și beat la volan. Mario Iorgulescu se află în prezent în Italia.

La finalul lui noiembrie, anul trecut, Mario a oferit un interviu pentru Antena Stars.

A spus că și-a făcut cont de Instagram și a reluat legătura cu Bianca Marina, femeie alături de care a avut o relație și în urmă cu 8 ani. Între timp, Bianca a fost căsătorită cu Steliano Filip. Cei doi am împreună o fetiță.

„Mi-am făcut un cont de Instagram, nu mai suportam singurătatea. Eram foarte singur şi trist. Nu mai suportam să stau aşa, în situaţia respectivă, în clinică. Mi-am făcut un cont de instagram, am dat de Bianca pe acel cont, i-am scris şi am reluat legătura. Acum 8 ani, când a fost cu mine, a plecat de la mine de la Snagov să se întâlnească cu Steliano Filip şi m-a întrebat dacă mă supăr dacă pleacă să se vadă cu el.

Eu am întrebat-o dacă chem şoferul sau îşi cheamă un taxi. Pentru mine, Bianca era doar o altă fată din anturajul meu şi nu observam semnele pe care le dădea ea, că ea chiar este îndrăgostită de mine. Sunt dispus să am grijă şi de ea şi de copilul pe care îl are cu Steliano. Îmi doresc foarte mult să fac un copil cu Bianca! Am ajuns la o vârstă în care m-am săturat să petrec, să mă distrez şi să îmi bat joc, să umblu din floare în floare, pentru că asta am făcut toată viaţa şi nu mai este cazul! Foarte greu”, a spus Mario Iorgulescu potrivit sursei citate.

Mario Iorgulescu avea discernământ și n-ar suferi de afecțiuni psihice! Detalii înfiorătoare povestite de martorul care a asistat la accidentul mortal: „Victima stătea ca un covrig, era tot rupt în el, îl ţineau doar pantalonii”

„Mario Iorgulescu nu va face nici măcar o zi de pușcărie” » Declarație incredibilă, după pronunțarea sentinței de 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
Danpinalty
Danpinalty  •  01 Martie 2023, 21:13

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iulihenry
iulihenry  •  01 Martie 2023, 19:02

Ce bine ca i-a dat cineva de munca Andrei Mocanu. Altii fac facultate pe bune si ajung sa lucreze la shaormerie, dar Andra a dat jackpotul si scrie cancanuri in ziar sportiv. Ce viata! Bravo Andra!

paolo12
paolo12  •  27 Februarie 2023, 04:42

Bravo, Andra-OnlyFans!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează