STIRI EXTRASPORT  ·  SPANIA

GALERIE FOTO PSG vrea să-l dea afară, el intră live în emisiuni TV! Cum a făcut-o să plângă de emoție pe frumoasa Aurah Ruiz

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 decembrie 2020 18:23 / Actualizat vineri, 04 decembrie 2020 19:02

Frumoasa Aurah Ruiz participă într-o emisiune spaniolă, La Casa Fuerte, iar telenovela cu Jese, jucătorul lui PSG cu care are un copil și cu care ar fi din nou însărcinată, continuă. 

Pentru a îmbuna pe iubita sa, care era furioasă după ce l-a prins înșelând-o cu o blondă cu câteva zile în urmă, Jese a sunat în platoul de filmare, luând pe toată lumea prin surprindere. „Știu că ești supărată, dar știu cât ești de puternică. Îmi place să te văd fericită, iar dacă ai intrat în acest concurs, trebuie să-l câștigi”, a spus Jese, care a fost întrebat de moderator dacă o mai iubește pe Aurah. „Întotdeauna o voi iubi”, a adăugat jucătorul lui PSG, 27 de ani, care a prins doar două meciuri în acest an. De altfel, presa sportivă scrie că escapadele l-ar putea lăsa fără contract pe spaniol. 

FOTO Aurah Ruiz - 2020+45 FOTO

  • Impresionată până la lacrimi de gestul fotbalistului, Aurah Ruiz a spus că speră ca acesta să își corecteze comportamentul și ca familia lor să nu mai sufere. 

Jese Rodriguez, prins în flagrant de Aurah Ruiz cu o blondă

Abia împăcat după ani buni cu superba Aurah Ruiz, Jese, fotbalistul celor de la PSG, a fost prins cu o blondă superbă! Incidentul a fost filmat.

  • PE SCURT: Jese Rodriguez (27 de ani), fotbalistul lui PSG, s-a întors la Aurah Ruiz, o fostă iubită alături de care are un băiat! 
  • Totuși, Jese nu s-a liniștit și a fost prins de fosta soție cu Rocio Amar, o superbă blondă, în compania căreia era la o zi după aniversarea fostei soții! „Nu pot trăi fără tine” și „fiu de curvă” se aude pe înregistrarea care e mai jos! Aurah s-a răstit la amantă: „Ți-ai lăsat iubitul la Insula iubirii ca să te culci cu tată copiilor mei!”

O GALERIE FOTO CU ROCIO AMAR, BLONDA SUPERBĂ CU CARE A FOST PRINS JESE, AICI!

Rocio Amar+45 FOTO

Răsfoiește și alte galerii foto: A avut o aventură cu Brigitte Pastramă, dar acum Cătălin Cazacu a părăsit România. Uluitor ce a ajuns să facă acum
Libertatea
Comentarii (2)
Constantin Sandru  •  05 Decembrie 2020, 10:11

Dar ea; ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Ioan Trisi  •  04 Decembrie 2020, 22:49

In ziua de azi, oare numai tatele si curul mai au valoare? Ar mai trebui sa existe si altceva de apreciat la o femeie? Aviz televiziunilor si presei scrise, ati *** de tot? Pentru a castiga bani mergeti pe cadavre?Si-apoi va intrebati retoric *** Dar stiu ca nu va pasa!Iadul o sa va inghita!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
16:30 Handbal M, CM 2021
Qatar - Angola
Digi 2
16:30 Baschet M
Steaua - Dinamo
Digi 4
17:00 Fotbal, Liga 1
UTA Arad - Viitorul
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
19:00 Handbal M, CM 2021
Spania - Brazilia
Digi 2
19:00 Handbal M, CM 2021
Germania - Uruguay
Digi 3
19:30 Baschet M
U-BT Cluj Napoca - SCM U Craiova
Digi 4
20:00 Fotbal, Liga 1
FCSB - Astra
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga
Union Berlin - Leverkusen
Digi 3, Telekom 3
21:30 Handbal M, CM 2021
Tunisia - Polonia
Digi 4, Telekom 4
21:45 Fotbal, Serie A
Lazio - Roma
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, Premier League
Fulham - Chelsea
Eurosport
Program TV complet
Liga 1