GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  INSTAGRAM

GALERIE FOTO A scandalizat un stadion de baseball, iar acum sfidează cenzura pe Instagram: „Nu merge cam departe cu pozele?!”

Articol de GSP - Publicat luni, 26 octombrie 2020 09:54 / Actualizat luni, 26 octombrie 2020 16:09

„Modelul Julia Rose este cunoscut pentru că a depășit limitele a ceea ce este permis pe Instagram. Cu un nou truc, ea arată acum totul! Merge prea departe?”, se întreabă Bild. 

Acum, Julia a găsit o metodă pentru a dribila regulile de pe Instagram. Rețeaua de socializare interzice poze explicite, dar modelul în vârstă de 26 de ani a găsit o metodă de a fenta sistemul: poze în topuri transparente, bluzițe prin care se vede totul, dar pe care programul de cenzură nu le consideră ca încălcări ale regulamentului! Iată o selecție de fotografii prin care Julia sfidează Instagram: 

+33 FOTO
  • foto: Instagram @its_juliarose
  • Cine e Julia Rose? Una dintre cele mai apreciate femei de pe Instagram, a devenit faimoasă după ce și-a scandalizat tribunele când și-a arătat sânii în timpul unui meci de baseball (Detalii AICI).

GALERIE FOTO Kim Kardashian la 40 de ani: cele mai controversate imagini cu ea goală!

GALERIE FOTO Nadine Mirada: înot, Instagram și zeci de foto incredibile! Ea e noua senzație de pe rețelele de socializare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează