GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  INVESTIȚIE

George Ţucudean şi bunicul lui milionar, implicaţi într-o investiţie majoră în Transilvania: „Suntem pregătiţi să facem tranziţia”

Articol de GSP - Publicat joi, 22 octombrie 2020 09:56 / Actualizat joi, 22 octombrie 2020 12:28

George Țucudean și bunicul său, milionarul Gheorghe Cosma, sunt implicați într-o investiție inedită în localitatea Sebiș, din județul Arad, și în orașul Arad.

Retras din fotbal, fostul atacant de la CFR Cluj și Dinamo este acționar la mai multe firme, alături de bunicul său, iar cei doi sunt implicați într-o investiție pentru reducerea emisiilor de dioxid de carbon. Enel X România, divizia de servicii energetice avansate a Grupului Enel, a instalat marţi trei sisteme de panouri fotovoltaice în localităţile Sebiş şi Arad, iar investiția depășește 500.000 de euro.

Proiectele, de care vor beneficia firmele Gema Superb, Masofma şi Gemi Center, presupun amplasarea a 1.500 de panouri fotovoltaice pe acoperişurile clădirilor celor trei operatori economici, precum şi instalarea de soluţii de infrastructură electrică şi staţii JuicePole de încărcare pentru vehiculele electrice”, anunță Enel X.

Cele trei companii aparțin lui George Țucudean și bunicului lui, iar sistemul va ajuta la reducerea cu 114,2 tone pe an a emisiilor de dioxid de carbon.

„Optimizarea consumului energetic este foarte importantă pentru un centru comercial şi sportiv, iar soluţia propusă este una potrivită nevoilor noastre. În acelaşi timp, clienţii noştri sunt deschişi către mobilitatea electrică, unii dintre ei fiind deja posesori de autovehicule electrice, aşadar am inclus în planul nostru şi soluţii de încărcare a acestor vehicule”, a declarat George Ţucudean, potrivit news.ro.

Suntem pregătiţi să facem tranziţia către o energie verde, sustenabilă. Este important pentru noi să putem asigura energie curată pe tot fluxul de producţie, în paralel cu îmbunătăţirea nivelului de eficienţă energetică 
- Gheorghe Cosma 

25-35.000.000 €este averea aproximativă a bunicului lui Țucudean, conform revistei Capital

George Țucudean și familia au în total 12 afaceri, printre care: un hotel de 5 stele, o podgorie de 80 de hectare, un centru spa, o firmă de mobilă care în 2018 a vândut de 60 de milioane de euro, un ștrand, ferme de porci și vite, țesătorii și tâmplării.

Citește mai multe știri extrasport:

Fiul unui milionar, acuzat că a folosit baza de date a MAI pentru a o căuta pe soția-vedetă a unui fotbalist român

Cristina Ich, reacție violentă după ce a fost oprită de poliție: „Îmi venea să îi sparg capul. Eram nervoasă”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (8)
100550221766435
Titi Suru  •  22 Octombrie 2020, 18:13

pe tucudean saracu , nu-l mai porecliti ''milionar'' ... ca asta la ce entelect are ...cand se duce bunica-su .. ajunge ca , columbeanu .. dupa ce s-o dus taica-su!!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  22 Octombrie 2020, 14:28
Postat de mariuss72 pe 22 Octombrie 2020, 13:00

Dupa umilele mele cunostinte, e impartit intre Banat si Crisana, asta daca e sa ne luam dupa diviziunea zonelor istorice romanesti.

Și așa...:)))

mariuss72
mariuss72  •  22 Octombrie 2020, 13:00
Postat de cpt.ahab pe 22 Octombrie 2020, 12:47

Aradul e împărțit. Ce-i mai sus de Mureș e Ardeal, ce e la sud de Mureș e Banat.

Dupa umilele mele cunostinte, e impartit intre Banat si Crisana, asta daca e sa ne luam dupa diviziunea zonelor istorice romanesti.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează