GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  JUVENTUS

Detaliul uluitor remarcat de fani! Ce avea Georgina Rodriguez pe masă, când a ieșit cu Cristiano Ronaldo: „Se poate mai exotic de atât?!”

Articol de - Publicat miercuri, 05 august 2020 11:21 / Actualizat miercuri, 05 august 2020 14:05

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, a postat pe rețelele de socializare o imagine de la o ieșire la cină cu faimosul jucător al lui Juventus. 

Georgina s-a afișat cu o geantă aurie de la Hermes, din piele de crocodil, în valoare de 165.000 de euro. Vezi în galeria foto cum arată accesoriul remarcabil:

FOTO Noua cucerire a lui Ion Ion Țiriac este amețitoare! Cu ce star WTA se iubește acesta

+1 FOTO

Unde s-au întâlnit Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez: „A fost dragoste la prima vedere”

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez formează un cuplu de 4 ani. Frumoasa din Argentina a povestit cum a descurs prima întâlnire. 

„M-a cucerit cu înălțimea, corpul și frumusețea sa. Mă clătinam pe picioare și o scânteie s-a aprins. Prima întalnire cu Cristiano a fost la Gucci, acolo unde lucram ca asistentă de vânzări. La câteva zile distanță, ne-am întâlnit din nou la un eveniment al brandului și am putut să vorbim într-o atmosferă mai relaxată. Eu sunt foarte timidă și mi-a fost greu să fac primul pas. A fost însă dragoste la prima vedere pentru amândoi. Ador felul în care Cristiano mă tratează, cum are grijă de mine”, a declarat Georgina Rodriguez conform Marca.

VIDEO Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo, a postat video-ul verii » Twerking de 8 milioane de vizualizări!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează